google güvenli arama

independence
google’da bulunan bir filtre. aradiginiz herhangi bir kelime ile alakali cikan sonuclarda, eger am got sik turu kelimeler olmasin da benim cocuklarim ami gotu siki zamani gelmeden ogrenmesin derseniz bu filtreyi aktif hale getirmelisiniz. bakalim google’in bizzatihi kendisi nasil tanimlami$ bu zimbirtiyi.

------------------------------*----------------------------------


güvenli arama filtresi

pek çok kullanıcı (özellikle çocukları da aynı bilgisayarı kullanıyorsa) yetişkinlere yönelik sitelerin arama sonuçlarına dahil edilmesini istemez. google’ın güvenli arama özelliği, açık cinsel içerik barındıran siteleri tarar ve arama sonuçlarınızdan siler. hiçbir filtrenin doğruluk oranı %100 değildir, ancak güvenli arama, en uygunsuz malzemeyi ortadan kaldırır.

üç güvenli arama ayarından birini seçebilirsiniz:

orta düzeyli filtre, en müstehcen görselleri google görsel arama sonuçlarından çıkarır, ancak sıradan web’de arama sonuçlarına filtre uygulamaz. bu sizin varsayılan güvenli arama ayarınızdır; bu ayarı değiştirmediğiniz sürece orta düzeyli filtre kullanırsınız.

katı kurallı filtreleme, güvenli arama filtresini tüm arama sonuçlarınıza uygular (yani hem görsel arama, hem de sıradan web araması).
ve son olarak…

filtreleme yok, tahmin edeceğiniz gibi güvenli arama filtresini tümüyle devre dışı bırakır.
güvenli arama ayalarınızı gelişmiş arama veya gelişmiş görsel arama sayfalarından arama başına temelinde de değiştirebilirsiniz.

güvenli arama’yı olabildiğince güncel ve kapsamlı tutmak için elimizden geleni yapıyoruz, ancak zaman zaman boşluklardan uygunsuz siteler sızabilir. güvenli arama etkin olduğu halde sonuçlarınızın arasında hala saldırgan içerik barındıran web siteleri varsa sorunu incelememiz için lütfen bize ulaşın.

http://www.google.com/support/websearch/bin/answer.py?hl=tr&answer=35892

--------------------------------*---------------------------------------

sonuc olarak ya$asin, google cocuklarimizin zamani gelmeden ami gotu siki ogrenmesini engelledi heyo.
melankomik
kapatıldığı zaman aramalar çok sıkıcı hale gelir. (açıldığı zaman sikici. eheh)

edit: pardon tam tersi olacak o.

edit 2: lan hiçbiriniz de uyarmıyorsunuz. hepinizi kınıyorum.
independence
virussuz cok guvenli porno film arayi$larimi hep kar$iliksiz birakan google filtresi. aslinda ben bu filtrenin mantigini da yanli$ anlami$ olabilirim.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol