rüyanız hayrolsun

independence
flash tv’de geceleri yayinlanan bir ruya yorumlama programi. bir bayan kameranin kar$isina gecmi$, telefonla programa baglanip ruyalarini anlatan insanlarin ruyalarini yorumluyor kendince.
independence
deniz abla tarafindan sunulmaktadir. abla soyismi degil ki$inin ama kendisine deniz abla dendigi icin abla olarak andik biz de. soyismini ogrendigimiz zaman hallederiz ba$ligi da bu entryi de.
offf be
gecenin bir yarısı uyku sersemi aradığım, telefonumdaki 175 kontörü beni telefonda bekleterek yutan ve kimseyle konuşmadan telefonumun kapandığı program. 5 dakika bekletmişler uyku sersemliğiyle o kadar beklediğimi anlamamışım. ninni gibi de bir şey çalıyordu. iyi ki kontörlü telefondan aradım diye şükrediyorum. ya faturalıdan arasaydım. ben uyur kalırdım, faturayı görene kadar da uyanmazdım artık.
mad
önümüzdeki yaz stajını yapmak istediğim program. okuldaki arkadaşların rüyalarını yorumluyorum, saolsunlar geliyorlar anlatıyorlar falan ve bu anlatılanları yorumladıktan sonra yaptığım istatistiklere göre yapmış olduğum yorumlarda %64.3’lük olumlu sonuç çıkıyor.

mottomda açık; yorulma, yorumla!

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol