27 nisan 2009 istanbul bostancı da cikan çatışma

nickimi pisi 7
kadıköy bostancı’da sabah saat 5.30’da başlayan, sayısı henüz belli olmayan teröristlerle polisin girdiği olay. an itibariyle 1’i ağır 7 polis ve 1 ntv muhabiri yaralanmış.
edit: terörist yada teröristler bir binadaki eve sığınmış durumdalar. binanın çevresi sarılmış durumda.
nickimi pisi 7
yaralanan ntv muhabiri ile yapılan röportajda muhabir; çevredeki insanların valiliğe dava açmaları gerektiğini, polisin çevrede aldığı önlemlerin yetersiz olduğunu, insanların girmemeleri gereken yerlerde dolaştığından ve polisin ve dolayısıyla valiliğin de buna müdahale etmediğinden suçlu olduğunu düşündüğünü söyledi.
yeni haberlere göre 1’de vatandaşımız yaralanmış. an itibariyle toplam yaralı sayısı 9.
nickimi pisi 7
an itibariyle polisin eve girdiği ve olayların kontrol altına alındığı söyleniyor, ancak henüz kesin bir bilgi gelmiş değil.
evin, hücre evi olarak kullanıldığı ve içeride çok miktarda mühimmat olabileceği kesinleşen bilgiler arasında.
nickimi pisi 7
canlı yayına bağlanan görgü tanıklarının söylediklerine göre operasyon bitti ve içeriden bir ceset çıkarıldı. polis yada yetkililerden gelen kesin bir bilgi yok henüz.
nickimi pisi 7
1 vatandaşında şehit olduğu haberi var. rtük yayın yasağı getirdiğinden artık bölgeden canlı yayın yapılamıyor. yayın yasağının gelme sebebi nedir, henüz anlaşılmış değil. üstelik iş işten geçtikten, 1 muhabir yaralanıp 1 vatandaş öldükten sonra neye yasak getiriliyor, anlaması gerçekten zor.
independence
haberlere gore teroristler devrimci karargah orgutu isimli bir orgutun mensubuymu$. cati$malarda 1 ba$komiser $ehit oldu ve bir vatanda$imiz hayatini kaybetti. evde 3 terorist varmi$, 1 i olu olarak el gecirilmi$ 2 si de canli olarak ele gecirilmi$.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol