my brute

independence
tipsiz bir karakterle dahil olup ortamin anasini aglattigim zaman gecirici oyun. kayit falan olmana gerek olmaksizin direk patakute dalip rakibin anasindan emdigin sutu burnundan getiriveriyorsun. bu arada sen sadece sava$acagin elemani secebiliyorsun, oyun iki rakibi kendisi sava$tiriyor zaten. yapman gereken kabiliyetleri senden az olan bir oyuncuyu tercih etmen.

http://independencex.mybrute.com/
mad
zaman öldürmek için garip bir oyun. öldüreceğin de en fazla 30 dakika falandır. karakterin kafasına göre savaşlar veriyor falan. elindeki sopayı, bıcağı artık hangi aletin varsa her daim kullanmıyor bu oyunda. bir de ayısı, köpeği falan olanlar var. kıskanıyor insan. pupils olayını da yapamadım. indy kişisinin 3 tane gözüküyor ama çözücem kısa zamanda bu oyunu.

http://invisibilibus.mybrute.com
pistazie
insanı hic yormayan bir oyun.kendi oyuncunun tipini sac rengini falan seciyorsun kendi kendine savasıyor zaten o sen sadece savasacagın kisiyi seciyorsun.

http://pistazie.a.mybrute.com/
independence
gunde en fazla 3 mac yaptiriyor bu site size, sonrasinda $oyle bir $eyler diyor $erefsiz;

"independencex is having a rest.
3 new fights will be available tomorrow"

zatn level 4 de iti olan da var cakali olan da, manyak bir levele sicrami$im haberinde degilim. adam uzerime ziplayip elimdeki odunu alip kafamda kirdi be.
independence
bugun yaptigim uc macin ikisinde de agzima fena halde sicilan oyun. rakibin kopeginin kafasina odunla defalarca vuruyorum da it gebermiyor, hala daha gelip beni isirmaya cali$iyor. gorsen bi de ufacik kara kuru bir $ey, bir tekme atsam uzayi ziyaret eder o hizla ama yok i$te, adaletsiz oyun, olmedi gitti o it.
mad
pupils sahip olunduğu takdirde level’in gözüne vuralabilinir. hele ki pupilinin pupili falan varsa ne ala. bi nevi saadet zinciri gibi işte. evet.
melankomik
bir kaç hafta önce yaratıp bir kenara bıraktığım karakterimin kendi kendine level 5 olduğunu görmüş bulunmaktayım. tuhaf.
fergadan
siz oyunda değilken sizle dövüşüp yenilen olursa gücünüz artıyor kanımca. ama hep yarını beklemek de sıkıcı gerçekten.

lütfen dövünüz:

http://sevban67.mybrute.com
independence
siskamen her kim ise kusuruma bakmasin ama feci agzina sictim ak$am ak$am kendisinin. boyle elinde uzunca bir sopa var orama burama degdirip durdu, huylandim. efendi gibi elimdeki kemikle uyari vuru$lari yaptim "olm bak akilli ol, erkek adama cubuk durtulmez" diye, dinletemedim. kemik i$e yaramayinca aldim elime odunu vurdum beline beline. bir iki zipladi kacti falan ama bunyeyi sinir basmi$ bir kere, affeder miyim? akitiverdim oracikta beyninin pekmezini. yazik oldu, yigit de bir delikanliya benziyordu. gerci bembeyaz taytlar falan giymi$ti ama olsun, onun tercihidir.
fergadan
independencex her kimse kusuruma bakmasın ama fena patakladım sabah sabah kendisini. zaten saçları sarı. vura vura galatasaray’lı yaptım keratayı.

http://eneskenan.mybrute.com/fight/295180247
sipsi
ben de üşenmedim, en güçsüz olan karakterimle independencex adlı canavarı dövüverdim. bir iki uğraştı didindi ama nafile tabii.. merak eden çıkacağını sanmıyorum ama olur da çıkarsa diye, işte link:

http://pepelepe.mybrute.com/fight/330795998

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol