sevişirken ölmek

elma sekeriiii
2007 yılında, columbia’da bir taksi şoförü bir gökdelenin hemen yakınında genç bir kadın ile genç bir adamın cesetlerini buldu. ikisi de çıplaktı. polise haber verdi. olay yerinde araştırma yapan polis, genç çiftin giysilerini gökdelenin çatısında buldu. sonunda korkunç gerçek ortaya çıktı. iki sevgili gökdelenin çatısında sevişirken aşağıya düşüp ölmüşlerdi.

ahahah.daha güvenli yerde sevi$meliydiler. olmamı$.

nerobianco
bazı yaşlı amcalarımızın başına gelen olay. bir ilaç çıkıyor sen yaşını başını unutup karıya kıza gidiyorsun. sende kalp var şeker var tansiyon var felç olma riskin var dil altı hapı taşıman gereken yerde çük power arttırıcı haplardan içersen ölürsün tabiki... şimdi sorduklarında ’kırmızı mı mavi mi’ diye ’tansiyon haplarım evladım’ demelisin. sevişirken ölmeyelim öldürmeyelim. evet.
elma sekeriiii
gecen aylarda bi haber okumu$tum, yurdum dedesi gidip torunu ya$ındaki kızla ba$lık parası kar$ılıgında evlenmi$ti. gücü yetmemi$ olacak ki, yapay penis takıp kızla öyle yatmaya çalı$mı$ sonunda da kızı dinden imandan çıkarıp kendini zorla bıcaklatmı$tı.


lan ne manyak milletiz ya.

(bkz: cük yoluna gitti niyazi)

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol