ermenistan sınır kapısı

independence
gidi$at onu gosteriyor ki yakin zamanda acilacak olan sinir kapisidir. uzun senelerdir kapali olan bu kapi, cumhurba$kaninin ermenistan’a milli mac izlemeye gitmesi ile birlikte acilacagi belirlenmi$ bir kapidir. bu kapi acildiktan sonra azerbaycan ile ili$kilerimiz ne olur, hatta artik ili$kilerimiz olur mu bilinmez. ermenistan’i kazanalim derken eldeki azerbaycan’dan olmak turkiye icin buyuk risktir ama kime anlatacaksin bunu tabi.
aello
obamanın kuşbaşı pidesi yolda, az beklesin sıcak sıcak yiyecek kendisi. bizimkilere de ancak bokunu temizlemek düşer.

#851195
aello
o açılacak olan aynı zamanda insanların sinirlerini tutan kapıdır; açılmasıyla beraber o biriken sinirler birden yığılıverir açanın üstüne.

(bkz: çok sinirlendim)

hani hakikaten barış için atılan bir adımsa sözüm yok, fakat değil. hem zaten şöyle bir zamanda çat diye sınır kapısı açılmasıyla çok pardon da nah barış sağlanır. barışı da kendi amerikan mandalığına alet etmiyor mu o camış, o manda, illet oluyorum.
independence
dun ermenistan’la ortak bir aciklama yapildi ve "uzla$maya varildi, yol haritasi bile hazir" dendi.

ancak turkiye’nin ermenistan’dan istedigi kesin bir $art var, o da ermenistan’in azerbaycan ile mutlak surette anla$masi. bu durumda ermenistan sinir kapisi acilacak ve iki ulke arasinda diplomatik ili$kiler de ba$layacak.
mmkurabiye
türkiye yüzyıllar önce ’batılılaşma’adına içine girdiği ,türkiye yi batı da tatmin etmek yerine,batıyı türkiye’de tatmin etmek gibi birtakım yanılgılara tekrar düşmez umarım. ortada sözde ermeni soykırımı gibi gayet ciddi bir problem varken, dağlık karabağ olayının çözümüne halen tamamıyla varılamamışken falan ermenistan a daha fazla taviz vermeyin hocam, kızdırmayın küstürmeyin daha fazla bu milleti.
bilen biliyor,gören görüyor, salak yerine koymayın ,asabımı bozmayın ulaağğn,aaaa
aello
bugün saat 12 civarında verilen son dakika haberine göre ermenistan bize mesaj yollamış, sınırları açın diye. haberin özeti şu;
ermenistan dışişleri bakanı edward nalbandyan, türkiye ile normalleşme süreci ile ilgili olarak "şimdi top türk tarafında ve son ve belirleyici adım atmak için akıl ve cesaret bulacaklarını umuyoruz" dedi.

devamı da şurada;http://www.cumhuriyet.com.tr/?im=yhs&hn=57164

nereye varacak bu durum gerçekten merak etmekteyim. gerçek bir başış gelecekse çok güzel.

independence
az sonra imzalanacak olan protokol sonrasinda 2 ay icerisinde acilacaktir bu kapi. buna artik kesin gozu ile bakiliyor. bakalim azerbaycan ile nasil halledebilecegiz bu durumu.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol