mehmet haberal

0 /
independence
kendisi ile alakali dsp, mhp, anap koalisyonunu devirmek istedigi iddialari var. zamaninda bulent ecevit ba$kent hastanesinde tedavi gorurken kendisine i$ goremez raporu vermek istedigi, ancak rah$an ecevit tarafindan bulent ecevit’in bir gece operasyonu ile ba$ken hastanesinden cikartilarak gata’ya yatirildigi soyleniyor.
independence
bugun mahkemeye sevk edildi ve mahkeme tarafindan da tutuklandi. metris cezaevine yollandi ancak orada da kalp spazmi gecirerek hastaneye kaldirildi. $u anda yogun bakimda tutuluyormu$.
independence
bugun yattigi yattigi hastane polis tarafindan basildi ve 2 hem$ire ile 2 hizmetli yardim ve yataklik yapmak sucu ile tutuklandi. haberal halkali’da bir ba$ka hastaneye sevk edildi.
tasarimharikasi
silivriden hastaneye götürülmeyi reddediyor an itibariyle. ambulansa binmeyi reddetti. beni buraya siz getirdiniz şimdi de hasta diye götürüyorsunuz şeklinde sert çıktı.
sipsi
zonguldak’ta birinci sıradan adaydır.

düzeltme: chp’nin adayıdır. yazayım da sonra yok ben akp sandım yok ben bbp sandım falan evet gelmeyin bana..
independence
avukatlari tarafindan yapilan tahliye talebine savcilik tarafindan red goru$u getirilmi$. herhalde bugun oglen saatlerinde belli olur ne olacagi tam olarak.
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol