google için kapatılma talebi

independence
ataturkcu du$unce dernegi tarafindan savciliga google ile alakali suc duyurusunda bulunuldu. sebep ise google’da arandigi taktirde ataturk’e agir hakaretler iceren verilerin bulunabilmesi. daha da otesi "kemalizmin karin agrisi" $eklinde aranilarak ula$ilan sitede ataturk icin agir hakaretlerin var olmasi ve bu sitenin google tarafindan destekleniyor olmasi.

suc duyurusu sebebi olan site $u;

http://sites.google.com/site/kemalizminkarinagrisi/

ancak $u anda girmeye cali$tiginiz zaman $oyle bir ileti ile kar$ila$maktasiniz;

we are sorry, but this site has exceeded its page view limit at this time. please try again later. for more information, see google sites help.

gun boyu turkiye’den kac ki$i bu siteye sirf meraktan girmeye cali$mi$sa artik, muhtemelen sitenin bandwidthini bitirmi$ler.

ataturke hakaret iceren verilere ula$mak icin google’i kullan, sonra da verilere ula$abildigin icin google’in kapatilmasi talebinde bulun. bir de isminiz ataturkcu du$ucne dernegi. yemin ederim mustafa kemal ataturk bunlara $ahit olsaydi hepinizi topa tutar ulkeden surerdi be. bu isme sahip bir dernegin boyle bir sebeple bir internet sitesinin engellenmesi talebinde bulunmasi insanin icini acitiyor.

bu verilerden kurtulmanin son derece iyi bir yolu var, arama bulma. sen aramadigin taktirde google senin onune sayfalarca ataturk’e hakaret iceren veri dizmiyor, sen talep ediyorsun google talebini kar$iliyor, cunku google in kurulu$ amaci bu zaten. talep edilen bilgiyi kullaniciya en kisa zamanda ve en geni$ acidan saglamak.

memleketim nelerle ugra$iyor halen daha.
westkhan
ohanesburger dedirten talep yok artık ya zaten atatürke hakaret edenlere halkımız gerekli cevağları vermektedir en iyisi elektiriği yasaklıyalımda dünyadan bir haber yaşayalım.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol