bilardo oynayan mini etekli kız

independence
mumkunse vekaleten yerine ba$kasini oynatan kiz olsun bu.

bilardo salonunda bulunan tum erkeklerin belli bir noktaya toplanmasi sebebi ile temeli cok saglam olmayan bir bilardo salonununn cokmesine bile sebep olabilir. binalarda yere uygulanan basinc hemen hemen e$it $iddette olmali, lakin boyle bir di$inin bulundugu bilardo salonunda bu basinc kiz nerede duruyorsa tam arkasindaki merkeze odaklanacagi sebebi ile basinca direnc azalir, yere uygulanan basinc cogalir, binanin ebesi ile yakin temasa gecilir.

hemen her erkegin fantazisinde yer alan ki$i oldugundan bahsetmiyorum bile bak. entryi bilimselle$tirdim, cinsellikten uzak tutmaya cali$tim. afferim bana.
orqn
türkiye bilardo federasyonu nda kadrolu çalışan,insanlara bilardoyu sevdirmeyi amaç edinmiş kişidir.
sipsi
cerrahpaşa tıp fakültesi kantininde bolca bulunmaktadır. elini sallasan bu kızlardan birinin poposuna çarpar. bilardo masalarının kantin girişinde orta yerde olmasından dolayı da çarpıyor olabilir bilemiyorum. artık popo ellemek istemiyorum.
mad
min 2.46, max 7.32 dakika bilardo oynar. kendisinin tasvirleri de değişir bu süre aralığında. bilardo oynayamayan mini eteksiz kız olur misal.
isyankarmuhabir
bunu bazı filmlerde görmüştüm ama filmin gidişinden anladığım kadarıyla ortamdaki bazı abiler bu kızcağıza sinirleniyorlar herhalde çok kötü şeyler yapıyorlar buna sonra.
mutant
bu hatun kişiler klasik ıstaka kullanmaz onun yerine penıstaka kullanırlar.

eğer sarıın bir hatunsa elinde ne tuttuğunun farkında bile değildir, kullandığı ıstakanın zaman zaman kendini otomatik olarak yağlamasından dolayı mutludur da.
’’ ay benim ıstakam tebeşir istemiyor şekerim, biraz alıp kullanayım kendini yağlıyor, sizinkisi ne kadarda ilkelmiş öylee ’’

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol