ayilmak için yapılacaklar

dalyarock
ayılmak sızana kadar içilen bir akşamdan sonra en zorlu şeydir.gece artık uyuyamiyacak kadar içmek etraftakilere anlam verememek ve içinden heralde ölücem lan ben diye düşünmek hepimizin başına gelmiştir...bu gibi durumlarda ilk yapılması gereken kusmaktır zaten okadar içtikten sonra fazla zorlanmassınız kusmak hatta uyumaya çalıştıgınız sıra %90 miğdeniz bulanacak ve tuvalete zor yetiseceksinizdir.kustuktan sonra bünyede bir rahatlama baş gösterecektir ve tmm sabaha düzelirim kesin diyerek uyunacaktır.uyandıgınızda ilk yapmanız gereken sabah uyanınca mideniz hala bulanıyorsa kusup mideyi iyice boşaltmak ve bir akadaş nezaretinde çorbacıya gitmek olmalıdır.çorbacıda fazla keskin tada sahip olmayan tavuksuyu çorbası mercimek ezogelin vb.çorbalardan istenmelidir.(herkes işkembe ii gelir diye düşünür ama aşırı içmiş kişiye işkembenin kokusu işkencedir ve akşamdan kalma insanın önüne kase geldimi çok geçmeden kusturabilir.)içine yarım limon suyu sıkıp 1 2 dilim ekmekle nekadar yemek istemenizde zorlayarak hepsini bitirmeye çalışmak gerekir.hemen akabinde bir şişe sodaya yarım dilim limon sıkıp hepsini bitirmek gerekir.bunlar yapıldıktan 15 dk sonra kişi görecektirki baş dönmesi mide bulantıları kesilmiştir.daha sonra mekandan hesap ödenerek kalkılır 2 tane kolanyalı mendil alınır biriyle eller silinir digeride yolda açılmak için yürürken koklanır.30 dklık yürüyüşün ardından.eve dönüp soğuk bir duş kişiyi iyice kendine getirir ama verdiği miskinlik hali gün boyu devam eder.

en doğrusu sınırlarınızı bilmek ve ona göre içmektir.
skymen59
içki içip ayılmaktan ziyade, içmeden önce önlem almak gerekir. aç karına asla içilmemelidir. mideyi bastıracak kadar yedikten sonra, bol ekşi şeyler, tercihan turşuyu bolca gövdeye indirmek gerekir. zeytin yağı da işe yarar.mide cidarını kaplayan bu karışım alkolün yavaş emilmesini sağlar, böylece içip içip aniden koma durumuna gelmenizi engeller. adam gibi için, asabımı bozmayın.
lost kidy
ayılmak için yapılabilinecek en iyi şey uyumaktır çünkü o hal hem sizin için hem de çevrenizdekiler için çekilmez olacaktır. uyumak içinse öncelikle baş ağrısı ile mücadele etmek gerekir. bu yüzden bir ağrı kesici bir bardakta su gereklidir. sonra da bol bol uyunup kimse rahatsız edilmemelidir.
isyankarmuhabir
neden high oldugunuza gore degısır, eger sıvı bir nedenle ise kusmak birazdaha rahat uyumanıza yardımcı olur. yok eger baska nedenlerle ise dondurma yemek, veya cilek suyu gibi sekerli seyler icmek ise yarayacaktır.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol