gürsel tekin

independence
istanbul il ba$kanligi bile kendisinin elinde patladi ama sonrasinda bugun itibari ile kendisine myk uyeligi teklifi goturulmu$, herkes mutlu olmu$ chp kanadinda. chp istanbul il ba$kanligina da berhan $im$ek getirildi.
independence
chp’nin 15. olaganustu kurultayinda en az oyla parti meclisine secilmi$ olmasina ragmen yeri sallantidadir, zira chp kadin kotasinda haksizlik yapmi$. olmasi gereken sayida kadin kurultayda secilmeyince en az oy alan ki$ilerin yerine kadarinlarin secilme ihtimali mevcut. kilicdaroglu "son sozu yargi soyleyecek" dedi.
independence
twitter’i var kendisinin de $u $ekilde;

http://twitter.com/gurseltekin34

ama $unu hazmedemiyorum.

$u anda bir cenazedelermi$, 10 ocak 2011 askeri helikopter kazası sebebi ile $ehit olan bir pilotumuzun cenazesinde, tamam ama bunu twitter’dan yazmanin anlami ne?


gurseltekin34 dualarımız onunla ve silah arkadaşlarıyla. allah rahmet eylesin..
7 minutes ago via twitter for iphone

gurseltekin34 polatlı’da şehit olan pilot üsteğmen erhan gul’un kocatepe camiindeki cenazesindeyiz. allah ailelerine sabır versin. çok büyük bir acı.

ya arkada$im, ne bicim bir cenaze torenindesin sen de her $eyi bir kenara birakip cep telefonundan twitter’da ki takipcilerine cenazeyi ozetliyorsun? bu nasil bir cigliktir ama ya. kil namazini et duani don evine ya da i$ine sonra ne yapacaksan yap. buyuk ayip ya, teknolojinin icine bunca sicilmaz ki.
bir bilen
6 aralık 2011 salı günü öğle namazını takiben karacaahmet mezarlığında kılınacak cenaze namazıyla annesini defnedecektir. başsağlığı diliyoruz.
salvatorio
chp g.başkan yardımcısı, eski istanbul il başkanı. mecliste yürürken çarpıştığım ve bunun üzerine tanıştığım cana yakın insan.
independence
bugun memorial hastanesi’nin yanindaki pelit pastanesinde cay iciyordu kendisi. cevresinde ne bir koruma vardi ne de polis. 3 - 4 ki$i oturmu$ geyik yapiyorlardi. hani kotu niyetli biri olsan o anda cay ka$igi ile bile saldirip ciddi zarar verebilirsin adama. ya fazla tedbirsiz ya da kendine fazla guveniyor. iyi bi$i gerci.
independence
bayramdan sonra istanbul büyükşehir belediye başkanlığı için aday adaylığını açıklayacakmış.

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/24867650.asp

bireysel düşünceme göre kesinlikle şansı yok, hic hemde.
independence
kendi ididasina gore eger istanbul belediye ba$kani adayi o olsaymi$ akp’ye en az 3-4 puan fark atarmi$. sarigul’un adayligindan memnun degil anladigim kadari ile.

kendi tahminime gore ise ibb adayi olsaydi sarigul’un aldigi oylara yakla$amazdi bile. adamin bir kere $i$li belediyesi diye bir olayi var senelerden bu yana;

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/26198240.asp

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol