kendini hissetmemek

pinhan
uzun suren kendini iyi hissetmeme halinden sonra gerek kisinin kendi tercihi gerek sartlarin zorlamasi sonucunda meydana gelen durumdur. daha fazla kendini kotu hissetmemek isteyen sahis artik duygulara karsi duyarsizlasmistir. ilk etapta acilar icin basarili bir konumdur bu. kendini hissetmezsin; aciyi da hissetmezsin. ancak ne zamanki sana guzel bir sey anlatilir ya da senden iyi hissetmen beklenir, sen hala hissetmezsin. ne iyiyi ne kotuyu. o yuzden tehlikeli bir durumdur. uzun sure kotu hisseden birisi bu surecten gecerse kotu durumu atlatmak icin bir lokomotif olarak kullanilabilir. ancak bu surecte yasanacak herhangi bir fiksasyon kisiye geri donusu olmayan hasarlar sunabilir.
sipsi
kişinin kendi hakkında düşünmemesi, öylesine yaşayıp gitmesi, zaman geçirmesi, nefes alıp vermeye devam etmesi ama ’nasılsın?’ sorusu karşısında apışıp kalması anlamına gelen kelimeler bütünü, evet.
independence
kişinin kendisine sağlam bir iğne batırması ile sona erecek durum. hiç korkma, batsın o iğne. sonra houstondan mesaj atıp sövme ama, blocklarım.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol