ravenous

seeyouindisneyland
ravenous, çok az tanınan ve keşfedilmeyi bekleyen müthiş bir korku filmi... guy pearce, robert carlyle ve david arquette’in başrolleri paylaştıkları 1999 yapımı film, gerek müzikleri gerek konusu ve oyunculuklarının da etkisiyle sahip olduğu farklı atmosferi oldukça etkileyici bir 100 dakika sunarken, hiçbir filmi anımsatmayacak derecede özgün yapısıyla da diğer filmlerden ayrılıyor.

yüzbaşı boyd, 1847 yılında amerika-meksika savaşı sırasında gösterdiği kahramanlık nedeniyle ödüllendirilmiştir. işin gerçeğini öğrenen general, aslında tek yaptığı ölü numarası yapmak olan boyd’u, şartların oldukça zor olduğu, dağlık bölgede bir askeri üsse yollayarak görevlendirir. bir süre sonra colqhoun adında gizemli bir yabancının da üsse sığınması ise kalede görevli askerler için dehşet dolu günlerin başlangıcı olacaktır. mahsur kaldıkları mağarada birbirlerini yiyerek hayatta kaldıklarını ve kendisinin kaçarak kurtulduğunu anlatan colqhoun’un hikayesinde eksik bıraktığı korkunç gerçekler vardır...

yönetmen:antonia bird

oyuncular:guy pearce "yüzbaşı john boyd”, robert carlyle “colqhoun/albay ives”, david arquette “cleaves”, jeremy davies “toffler”, jeffrey jones “albay hart”

kaynak:http://www.korku.org

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol