the deaths of ian stone

seeyouindisneyland
the deaths of ian stone başlangıçta oldukça ilginç bir filmin sinyallerini veren fakat ilerledikçe gerek sahneler gerekse senaryonun gidişatı açısından beklenen sıçramayı yapamayıp adeta duvara toslayan bir korku filmi. senaristinin, gördüğü bir kabustan etkilenerek senaryoyu oluşturduğunu belirtmesine karşın bir kabustan çok seyretmiş olduğu filmlerden etkilendiği çok açık, zira the deaths of ian stone’u seyrederken they’den darkness falls’a, groundhog day’den the matrix’e, night watch’tan dark city’e kadar birçok filmi anımsıyorsunuz. tüm bu benzerliklerin ise tesadüften öte taklitten kaynaklandığı çok açık. yine de the deaths of ian stone çok da kötü bir film değil ve para harcamadığınız sürece eğlenceli bir 84 dakika geçirebilirsiniz.

ian stone sevgilisi jenny ile mutlu bir hayatı olan bir buz hokeyi oyuncusudur. ian bir gece kaybettikleri bir maçtan sonra eve dönerken yolda cesede benzer bir nesneye rastlar ve arabayı durdurur. ian kontrol etmek için yaklaştığında ceset birdenbire kımıldar ve ian’ı demiryoluna sürükler. feci şekilde can veren ian stone bir ofiste uyanır ve çok geçmeden içinde bulunduğu çılgınlığın farkına varır. ian stone başka dünyadan varlıklar tarafından her gün tekrar tekrar öldürülmekte ve gözlerini başka bir yaşama yeniden açmaktadır.

yönetmen:dario piana

oyuncular:mike vogel “ian stone”, christina cole “jenny”, jaime murray “medea”, michael feast “gray”, charlie anson “josh garfield”

kaynak:http://www.korku.org

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol