hatchet

seeyouindisneyland
2006 yapımı hatchet, korkuseverler tarafından ilgiyle karşılanan ama aslında biraz abartılan bir yapım. sulandırılmış bir gore filmi olarak tanımlayabileceğimiz ve figüran olarak robert englund (freddy krueger) ve tony todd (candyman) gibi isimleri kullanan hatchet, maalesef 80’li yıllardaki türevlerinin çok gerisinde kalıyor. vahşet dolu gore sahnelerinin teknolojisi 10-20 yıl öncesinin filmlerini andırırken, filmin her tarafına serpiştirilmiş espriler ise komik olmaktan çok uzak. hatchet filmi aslında geçtiği mekanlar, karakterler ve katiliyle scooby doo’yu hatırlatıyor, tek farkı, eğlenceli olmaması...

hatchet, bataklıklarda timsah avlayan iki adamın vahşice katledilmesiyle başlıyor. alkol, kızlar ve eğlence dolu bir tatil geçirmek isteyen ben ve marcus, daha sonra ünlü “hayaletli bataklık turu”na katılmaya karar verirler. bir timsah avcısının uyarılarına aldırmayan tur ekibi, bataklıktaki tekneyle yola çıkarlar. acemi bir rehber olan shawn ise çok geçmeden tekneyi victor crowley’nin evinin yakınlarında karaya oturtur. bataklık ve ormanın acımasız katili victor crowley ise davetsiz misafirlerden hiç hoşlanmayacaktır.

yönetmen:adam green

oyuncular:joel moore “ben”, tamara feldman “marybeth”, deon richmond “marcus”, kane hodder “victor crowley”, richard riehle “bay permatteo”

kaynak:http://www.korku.org

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol