the hamiltons

seeyouindisneyland
the hamiltons katıldığı birçok festivalden ödülle dönen muhteşem bir bağımsız korku filmi. “her ailenin kendi sırları vardır” cümlesiyle kendini ifade eden film, başlangıçta konu itibarıyle hostel tipi bir işkence filmi izlenimini uyandırıyor. ancak muhteşem bir sonla seyirciyi ters köşeye yatıran film, konuyu ne kadar özgün ve profesyonelce ele aldığını kanıtlıyor. her ne kadar düşük bütçeli bir film olsa da ayrı ayrı her biri çok gerçekçi ve özenle yaratılmış karakterleri, aynı zamanda tedirgin edici atmosferi film boyunca koruyan atmosferi ile the hamiltons, korkuseverlerin ve bağımsız filmlerden hoşlananların kaçırmaması gereken bir yapım.

hamiltonlar, ebeveynlerini kaybetmiş ancak bir aile olarak kalmaya çalışan bir grup kardeştir. büyük ağabey david ailenin babası rolünü üstlenmiş ve sorumluluğunu üzerine almıştır. ikizler wendell ve darlene daha kendi başlarına buyruk hareket ederlerken, içine kapanık küçük kardeş francis’in ailesiyle ilgili rahatsızlıkları vardır. sürekli evlerini değiştiren hamiltonlar her ne kadar dışarıdan yalnız aynı evde yaşamaya çalışan bir grup kardeş gibi gözükseler de, aslında çok büyük sırlar

yönetmen:mitchell altieri, phil flores

oyuncular:cory knauf “francis hamilton”, samuel child “david hamilton”, joseph mckelheer “wendell hamilton”, mackenzie firgens “darlene hamilton”

kaynak :http://www.korku.org

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol