kolbasti değil dolbasti

huni delisi
kolbastı isimli dansa ayar olduğunu açıkca anlayabildiğimiz yeni nesil yazarımızdır.hoşgelmiştir.kendisine "tirabizon kolbastısı" isimli eseri armağan ediyorum.
elma sekeriiii
ona buna basandır, dunyanın her bir yerine ayakbasmı$lıgı vardır, sözlüge gece ku$agını getirmi$ hepimizi sevince bogmu$tur.


onu altıma aldım onun üzerinden gectim buna ayak bastım o da beni zevkten öldürdü falan gibi entryleriyle insana ögg! dedirttiriyor. yapmasana ya? gercekten.
orqn
entrylerinden anlaşıldığı üzere bütün kızların hasta olduğu,yatağa atmak için birbiriyle yarıştığı bir insandır.başarılarının devamını diliyoruz.
aello
beleşe dağıtılan ekmek gibidir, havada kapış kapılır . aynı zamanda nereden geldiği anlaşılamayan, işlevleri ilginç olan bilgiç.
yakında sozluk bana kız bul lan allahsız diye höykürdeyeceğinden şüphelenmekteyim.
ama yok yok, höykürdemez, ona saldıran, kendisi kurutan kızlar var(mış).
(#849300)
hayatındaki atraksiyonların sürerliliği dilenir kendisine.
hepimizi güldürmüştür, hoşgelmiştir.
melankomik
sayesinde ironik başlık açamadığım yazardır. ulan bu kadar da balıklama atlanmaz ki. başlıktaki entryler ilk entry ile beraber bir kompozisyondur ve bu kişi de içine etme konusunda usta gördüğüm kadarıyla.
independence
daha ilk gunden cinsel fantazileri ile alakali derin bilgilere sahip olduk cok $ukur. uzun zamandir uyku girmiyordu gozume, neden diye merak ediyordum. meger kolbasti degil dolbasti’nin cinsel fantazileri hakkinda bilgi eksikligi cektigimdenmi$, dun nasil uyudum sormayin. daha da karada olum yok bana.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol