ilker acun

orqn
son yazısında yanlış tespitlerde bulunan insandır.

2010 konferans finalindeki boston-orlando serisinin kilit ismi olarak rasheed wallace’ ı işaret etmiş kendisi. buna kendisi dışında inanan biri olduğunu zannetmiyorum.

bir kere rasheed artık herhangi bir serinin kilit oyuncusu olabilecek durumda değil. ilker acun fikrini desteklemek için bolca rasheed’ in pota altında yaptığı savunmadan bahsetmiş. maçları dikkatle izlemiş olsaydı rasheed’ in 4 numarada oynadağını, karşısında rashard lewis gibi pota altına iki günde bir uğrayan, en iyi yaptığı iş ceza şutlarını sokmak olan bir adam olduğunu fark ederdi. rasheed onunla baş etmek için dışarı çıktığında ise yaşlılıktan dolayı artık iyice yavaşlayan ayaklarının gazabına uğruyor. lewis yanından rahatça geçip potaya kadar gidebiliyor.

rasheed bu seride iyi maçlar oynuyor, özellikle psikolojik olarak orlando’ yu çökertmeye çalışıyor ama garnett, pierce, rondo gibi olağanüstü performanslar sergileyen adamların yanında, sadece pota altını iyi savunduğu için bu kadar öne çıkartılmasını doğru bulmuyorum. aynı mantıkla oyuna her girdiğinde müthiş bir enerji yaratan tony allen’ ı da serinin kilit ismi olarak gösterebilirdik.

bahsettiğim yazı burada:

http://www.ntvmsnbc.com/id/25095968/

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol