kiymet özgür

independence
bundan iki uc gun once icerisinde kemal kilicdaroglunun bulundugu bir otobusten zorla indirilen, ardindan car$afi zorla acilan ve uzerine tukurulen ya$li kadin.

chp yonetiminin de kabul ettigi uzere, car$afli ya$li bir kadinin car$afini zorla acmak ve kendisine $iddet uygulamak asla kabul edilemez bir davrani$tir.

buraya kadar tamam;

e peki bu kadin nicin boyle bir yola ba$vurmu$tur? dune kadar ba$ortu bile takmayan bir kadinin, car$aflara burunerek boyle bir eylem yapmasinin altinda yatan amac nedir?

chp’nin car$af aciliminin samimi olmadigini ortaya cikartmak icin diyen olursa kizilcik sopasi ile giri$irim, elim agirdir bak. chp’nin car$af aciliminin samimi oldugunu du$unen akli evveller varsa aranizda bunu bilemem ama toplumun cok buyuk bir kesimi bu davrani$in oy avciligindan ote bir $ey olmadigini bildigine eminim. bu sebeple de bu bayanin boyle bir eylemi bu sebepten oturu gercekle$tirmi$ olma ihtimali bana sifira yakinmi$ gibi geliyor. ben bu eylemin altindan akp kokusu almiyorsam adiyim. kadin 40 senelik chp uyesi ve defalarca meclis komisyon uyesi olmak istemi$ olmami$, belediye ba$kan adayi olmak istemi$ gene olmami$, o zaman birisini onereyim onu ba$kan adayi yapin demi$ gene olmami$, kadinin bir kuyruk acisi var ve bu kuyruk acisini dindirmenin en iyi yolu da bu taleplerini kabul etmeyen partiye toplum onunde zarar verebilmek, hem de secim arifesinde. e peki bu durum en cok kimin i$ine yarar?

akp’nin.

adim gibi biliyorum ki bu i$in altinda akp var.

ayni kadin bugun de cikmi$ diyor ki "car$afimi giyecegim, anitkabir’e gidip anitkabir defterine yazarak chp’yi ata’ya $ikayet edecegim".

yava$ git sacin ba$in dagilmasin.

dingonun ahirina mi gidiyorsun oyle car$afli bir $ekilde ve bir de anitkabir defterine yazi yazacakmi$. lan yava$ lan? atanin huzuruna car$afla cikacak adamin gotunden kan alirlar diye biliyorum ben, yanilmadigimi umarim.

bu kadinin ne yaptigini gun be gun takip etmemizi saglayan atv ana haber bulteni ise chp’nin ba$du$mani zaten, nerede varsa boyle kil tuy bir $eyler her gun ekranlarinda yer veriyor. chp li falan degilim ama bariz $ekilde du$manlik besleyen bir tv kanali da rahatsiz ediyor bunyemi.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol