yandaş medya

independence
ba$bakanin bir turlu dilinden du$uremedigi medya grubu. ismini yazmayacagim buraya(dogan gurubu) ama ba$bakanin durmadan bunu dillendirmesi nedir ki?

yanda$ medya a$agi yanda$ medya yukari.

hacim tamam, var oyle bir taraftar kitlesi, hepimiz biliyoruz bunu da senin yok mu peki? e senin de var? tum siyasilerin var? e ne demeye durmaksizin dillendirir durursunuz ki bu durumu anlamiyorum. o zaman bir diger siyasi parti lideri de ciksin desin ki "calik gurubu", vay efendim zaman gazetesi, akit gazetesi, ihlas holding, kil tuy yun.

nereye baglayacagimi bilemedim entryi, ocakta ispanak isiniyor, aklimi toparlayamadim $imdi.

yani boyle bir medya soylentisidir yurur gider memlekette. evet.
elma sekeriiii
bir ba$bakanın bunu bu kadar dillendirmesi kadar çirkin ve de çingenece bir $ey yoktur. medya zaten kendi içinde bölünmü$tür evet, de senin sürekli buunun hakkında konu$up olayı daha çetrefelli hale getirmen i$leri daha da çirkinle$tirmekte.
rumuz pilis tiray egen
bunu gözümle görmek çok acı. milliyet’inden tutun da radikal’ine kadar alayı yandaş veya baskı altında haber yapıyor. yabancı basından ülkeyi takip etmek daha mantıklı oldu lan sözlük.
dalyarock
bu günlerde rahatlıkla gözlemlenebilen medya gruplarının genel ismidir.

akit, takvim, zaman, sabah vb. gazetelerde taksimdeki gezi parkı olaylarıyla ilgili ilk sayfada tek bir haber bile bulunmuyor.

iç sayfalarda köşelerde diplerde haber bulunanlarında ise toplasan ayı kuntun karpuz keyfi kadar bir köşe ayrılmış.ve bu ufacık köşede olaylar çarpıtılmaya çalışılmış.
independence
$u anda bahsettigim yanda$ medya, iktidar yanda$i olan medyadir.

son uc gundur ibretle takip ediyorum kendilerini.

17 aralık 2013 istanbul da yolsuzluk operasyonu ve sonrasinda ya$anan geli$melerin hepsini bo$vermi$ler, aman da efendim bu operasyonlar nasil yapilir derdindeler. 4 ayri bakanin sulaleboyu ru$vet skandallarinin icerisine bula$mi$ olmalarinin kendileri icin zerre onemi yok. devlet bakanlarinin milyonlarca dolar ve euro ru$vet aldiklarinin belgeleri patir patir dokuluyor ortaliga ama i ih, bu medya icin bu tur $eylerin hicbir onemi yok. varsa yoksa bu operasyonlar neden ve kim tarafindan gercekle$tirildi.

sen once gercekle$tirilen operasyonlar sonucunda ortaya cikan reel verilere, belgelere, skandallara bak onlari konu$, tum bunlar bittikten sonra iktidari yalamaya devam edersin acele etme.
independence
ya ba$bakan durmadan soyler dururdu ya yanda$ medya falan diye, e arkada$ ortaya cikan ses kayitlarindan anladik ki gercekten var boyle bir yanda$ medya ancak kimin yanda$i oldugunu da anladik bu kayitlar sayesinde.

(bkz: alo fatih)

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol