acıbadem sağlık grubu

elma sekeriiii
acıbadem hastanelerini kapsayan bu grup türkiye’nin özellikle de istanbul’un dört bir yanında $ubelerini acmaya devam etmektedir.

en son maslakta acılan büyük saglık kompleksi de en buyuk hastanelerinden bir tanesidir.
elma sekeriiii
yazmak lazım, o kadar da mükemmel olmadıklarını, halkı soyduklarını.

muhte$em reklamlara sahip bu saglık grubunun sahibi oldugu hastaneler insanları soyup sogana çevirmekle kendilerini yükümlü hissederler.
küçük bir örnek vereyim sizlere, elleri sargı beziyle sargılı olan ve batikon dı$ında hiç bir müdahale gerektirmeyen bir hastanın pansumanı için 150 lira talep etmi$tir bu terbiyesiz hastane yönetimi.

adamlar sadece sargı bezini degi$tirip batikon sürücekler alt tarafı. cogu yerde ücretsiz yapılan bu pansumana dünya kadar para talep etmekten zerre kadar utanmazlar.

kusura bakmasınlar ama saglıgı sonuna kadar satın almı$lardır. onlar için parası olmayan ölsündür.

bu kadar olmamalı. yazık.
independence
mu$teri hizmetlerini ararsiniz yakla$ik 10 dakika boyunca telefona kimse bakmaz. haydi dersiniz en yakin hastanesini arayayim, yakla$ik 10 dakika boyunca telefona kimse bakmaz ama guzel muzik dinletirler allah icin. sonra yapilacak i$lemi anlatirsiniz ve ortalama bir fiyat sorarsiniz, ortalama bile olsa fiyat vermezler. oysa yapilacak i$lem bellidir ve telefonda net olarak anlatmi$sinizdir her $eyi ama ı ıh, devlet sirri ya, fiyat vermezler. ben kalkacam ta anasinin nikahindan hastaneye gidicem ama hicbir $ey hakkinda bilgim olmaksizin yapacagim bunu, oldu.

ha di$ cekimi fiyatlari normal cekimler icin 103 lira bilmemkac kuru$mu$ bak onu ogrenebildim.
balkaner78
independence hoca’ya katılmamak elde değil. adana acıbadem hastanesinin "beklenti düzeyinin altında bir hasta odaklı anlayışa" sahip olduğunu söyleyebilirim. kısacası "önermem".

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol