karıni sana ben verdim

heddodepaso
roma’da düzenlenen enerji konferansında berlusconi’nin sarkozy’e söylediği söz. avrupa’yı hangi salakların yönettiğini düşünün artık.
independence
gaf şampiyonu italya başbakanı silvio berlusconi, yılın bombasını patlattı. italya başbakanı, fransa cumhurbaşkan nicolas sarkozy’ye medyanın önünde, "karını sana ben verdim" dedi.

italya başbakanı silvio berlusconi, yine ortalığı karıştırdı. gaflarıyla ünlü berlusconi, fransa cumhurbaşkanı nicolas sarkozy’ye, medya önünde öyle bir şey söyledi ki, sarkozy ne diyeceğini bilemedi.

olay, fransa’yla italya arasında roma’da gerçekleşen enerji zirvesinin ardından sarkozy-berlusconi ikilisinin basın toplantısı sırasında gerçekleşti.

sarkozy’nin konuşmasına bir ara müdahale eden berlusconi, fransız meslektaşına çok kısık sesle bir şeyler söyledi.

o anda konferansta bulunan kimsenin anlamadığı bu sözleri, fransız televizyonu canal +’te yayınlanan le grand journal programı çözdü.

berlusconi’nin, sarkozy’ye, eşi carla bruni sarkozy’nin italyan asıllı olması nedeniyle "karını sana ben verdim" dediği anlaşıldı.

sarkozy, bu sözlerin ardından gülümsedi ve "bu sözleri tekrar etmem gerektiğinden emin değilim" dedi.

carla bruni sarkozy’nin, berlusconi’nin bu sözlere tepki gösterip göstermeyeceği çok merak ediliyor.

zira berlusconi’den adeta nefret ettiği bilinen carla, italya başbakanı’nın, abd başkanı barack obama için daha önce sarf ettiği ’yakışıklı, genç ve bronzlaşmış biri’ sözleri üzerine çok kızmış ve "bu sözleri duyduktan sonra fransız vatandaşlığına geçtiğim için çok sevindim" demişti

http://www.haberturk.com/haber.asp?id=131302&cat=180&dt=2009/02/28

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol