watchmen

independence
6 mart tarihinde vizyona girecek olan film. super kahramanlari konu alan bir bilim kurgu filmi olacakmi$.

http://watchmenmovie.warnerbros.com/
dalyarock
alan moore’nin çizgi romanından uyarlanan bir filmdir.çizgi romandan bazı yerlerde sapmalar olsada gayet güzel ve izlenebilir bir filmdir.filmin muazzam giriş introsundaki (bkz: bob dylan) şarkısı cuk diye oturmuştur...o derece güzel olmuşturki onu izlemek için bile gidilebilir.filmi izlemeden önce +18 ve şiddet korku ögeleri işaretinin olması çok saçma gelmişti ama gidince anlıyosunuz.2 3 sahnede baya bi cinselligin detaylarına girmiş yönetmen kardeşimiz ,ayrıca dr. manhattan’ın cinsel organına nasıl takılmışsa her sahnede adamın pipisi meydanda.ayrıca filmde görüyoruzki çizgi romanında anlamlı olan bazı şeyler havada kalmış ve bir yere bağlanamamış en bariz örneği dr. manhattan’ın mars’ta yer altından çıkarttıgı camdan yapı.buna ramen rorschach filmdede kendine hayran bırakmıştır bizleri.kısacası görmeye değer bi film...
independence
son derece etkileyici bir film.

amerika ile rusya arasinda nukleer bir sava$in ba$lamasina sayili gunler kala, bari$i karma$ik bir yonden saglayabilmek adina sadece amerikada 15 milyon insanin feda edilmesini konu aliyor, diger ulkelerdeki can kayiplarini katmiyorum bile.

bu birinci konuydu.

birinci konuya baglantili olarak bir grup gorevlerinden cekilen super kahramanin, kimi sebeplerden oturu yeniden gorevlerine donmelerini de konu aliyor ayni zamanda.

gorsellik acisindan da konu acisindan da tatmin edici bir film. dr manhattan’in her sahnesinde pipisinin gozukmesi ise ayri bir enstantane.

film en reklamsiz hali ile bile 2 saat 45 dakika suruyor ama mutlak surette izlenmeli.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol