22 şubat 2009 galatasaray kocaelispor maçı

independence
garip gelebilir ama kocaelispor’un 5-2 yendigi mac oldu bu. kocaelispor galatasaray’a 5 tane gol atti ve kar$iliginda sadece 2 gol yedi. valla tebrik etmek lazim kocaelisporu.
hakki bashar
radyo spor’da dinledigim mac sonu yorumlarinda, tahmin edilecegi uzere tum yorumcular galatasaray’a verdi veristirdi. tamam, herifler ligde sondan ikinci takimdan 5 yediler. fakat hatirlarmisiniz mac bitiminden 12 dakika once galatasaray durum 3-2 iken bir penalti kacirdi, asiri baskili oynadiklari macta adam penaltiyi kacirdi. ya bu gol olsaydi? mac 3-3. baskili ve 3-1 den durumu 3-3’e getiren galatasaray muhtemelen bir gol daha bulur ve mactan galip cikardi. peki o zaman yorumcular nasil yorum yapacaklardi? fakat tabiki bunu hicbir zaman bilemeyecegiz. cunku penalti gole cevrilemedi, hem belki cevrilseydi kocaelispor daha da gaza gelip durumu 6-3 yapacakti.


(bkz: kelebek etkisi)
heddodepaso
son 10 yıla bakıldığında, beşiktaşın 100. yılı hariç, fenerbahe ve galatasarayın domine ettiği bir dönemin sona erdiğini ilan eden maç. fenerbahçe ve galatasaray bu sezon itibariyle, bugüne kadar radikal kararlar alarak takımlarının gidişatını değiştirmediyse, bunun tek sebebi göz uclarıyla birbirlerinin ne yaptığını takip etmeleridir. tek rakip olarak birbirlerini görmeyi bırakırlarsa daha başarılı olacakları kesin.
mitili
galatasaray’ın tarihinde kendi evinde en fazla gol yediği ikinci maç oldu bu. bilmemkaç senesinde trabzonspor’dan yemiş bir de 5 gol. başarılarının devamı... gs yense de sevinmezdim zaten beraberlik vermiştim.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol