heryöne sınırsız

independence
avea’nin yeni tarifesi.

yurtici tum sabit hatlar ve diger gsm operatorlerini ayda vergiler dahil 66 lira sabit ucret odeyerek konu$abiliyormu$sunuz.

http://www.avea.com.tr/tr/sta/bireysel/tarifeler/faturali/heryone_sinirsiz.shtml
independence
bu kampanyaya abone alimi bir sureligine durdurulmu$. yapilan aciklama $u $ekilde;

-----------------------alinti------------------------------

önemli duyuru:

siz değerli müşterilerimizden çok yoğun talep aldığımız heryöne sınırsız tarifemize abone alımına geçici bir süre ara veriyoruz.

tarifenin, şirketimiz tarafından çeşitli mecralarda duyurulan tarife koşullarına aykırı ve amacı dışında ticari amaçla kullanıldığı durumlar tespit edilmiş olup; hukuka aykırı ve haksız bu kullanımlar için gerekli yasal yollara başvurulmaktadır.

bu kullanımlar sebebi ile avea’dan diğer operatörlere artmış olan trafiğin "çağrı yapamama" veya "çağrı kesilmesi" şeklinde müşteri memnuniyetsizliğine sebep olmaması için; kısa süre içinde diğer operatörlerle birlikte yürütülmekte olan teknik çalışmalar tamamlanarak, tarifemize abone alımı tekrar başlatılacaktır.

tüm müşterilerimize, bu tarifemize gösterdikleri yakın ilgi dolayısı ile teşekkür ediyoruz.

-----------------------alinti------------------------------
independence
aradim sordum;

dedim ki "peki eski aboneler?"

dedi ki i$il hanim; "siz degerli eski abonelerimiz indy bey, kaptrikoyverin. sizler icin hicbir degi$iklik soz konusu degildir."

yani sadece gecici bir sure yeni abone alimi durdurulmu$, eski aboneler icin herhangi bir degi$iklik soz konusu degilmi$.

operim.
independence
1 nisan 2009 a kadar ba$vuruda bulunanlar ile birlikte yeni ba$vurular icin de yeniden acilan tarife. yalniz $oyle bir durum var ki sifir hat vermiyorlar, eski numaralarinizi avea ya ta$imak zorundaymi$siniz.
independence
enfes bir $ey bu ya. $e $ekilde minik bir hesap yaptim, payla$ayim sizlerle de.

ev ve i$ telefonlarima ayda ortalama 400 lira fatura geliyor. i$im gerei manyakcasina telefon goru$meleri yapmak zorundayim.

cep telefonuma desen ha keza yine ortalama 400 lira fatura geliyor.

etti mi sana 800 lira? etti. fazlasi var eksigi yok.

telefonumun numarasini aveaya cevirdim ve yer yeri ariyorum saatler boyu. ayda odedigim rakam 70 lira.

her ay ortalama 730 lira kârda miyim? kesinlikle oyleyim.

ustelik seste ne cizirti, ne bir kesilme ne ba$ka bir atraksiyon. supermi$ valla.
independence
zerre endi$e duymaksizin hemen her gun bokunu cikarta cikarta kullandigim enfes tarifem, canim cigerim. uyumadan once sevgilimi arayip masal anlatmasini istiyorum bana, 1,5 saatte ancak uyuyabiliyorum yinede ama olsun. heryone sinirsiz tarifem nasil olsa bu ayricaligi da sagliyor bana. bir de telefonumun $arji bitmese ne guzel olacakmi$.
nickten yana sansim yok
avea bu tarifenin 10 bin dakikalık süresini 3 bin dakikaya indirmiş. indirmekle de kalmamış 67 lira olan faturayı 77 liraya yükseltmiş. yükseltmekle de kalmamış sokmuş resmen.
independence
cok sahtekarlar ama cok;

http://www.avea.com.tr/tr/sta/bireysel/tarifeler/faturali/heryone_sinirsiz.shtml?pagemenu=tarifeler.faturali.sinirsizheryone

3000 dakikayi gecmeyeceksin ve bu 3000 dakikanin icerisinde de en fazla 75 ayri telefon numarasini arayabileceksin, yoksa hattini goru$meye kapatabilirlermi$. eskiden 10 000 dakikaydi ve ayligi 70 lira falandi. $imdi 3000 dakika ve ayligi 77 lira. ustelik 75 ayri numara hakkin var.

telefonunu kotu amaclarla kullandigin tespit edilirse de faturaya 1,500 lira yansitabilirlermi$ ceza olarak.

kapansin artik bu $irket ama kapanmadan once batsin oyle kapansin.
sipsi
arkadaşımın telefonuna artık aramaların 75 farklı numarayla sınırlandığı mesajı gelince şaka sandım ben onu. hayır, dakikayı 3000’e düşürdün, hadi diyelim ki tamam. ama 75 farklı numara nedir ya? oturup yazacak mıyız tek tek aradığımız numaraları?
’hımmm bu bengüsu’nun diğer hattı yazalım onu da.. nerede benim defter? hımm..’

(bkz: bravo çok iyi düşünmüşsün)

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol