davos fatihi

orqn
recep tayyip erdoğan ın davos ta yaptığı tiyatral gösteriden sonra kazandığı ünvandır.evet,başbakan yapması gerekeni yapmıştır;fakat sevgili bilgiçler ve okurlar sorarım size ’ne değişti?’.israil ile siyasi ve asgari ilişkiler aynı mı,aynı.gazze ye gönderilen yardımlar telef olana kadar bekletiliyor mu,bekletiliyor.israil in filistin e karşı tutumu değişti mi,değişmedi.

(bkz: ses var görüntü yok)

söylemek istediğim başbakan ın dün akşam yanlış bir şey yaptığı değil.sadece bir taraftan 1000 kaybederken diğer tarafta kazandığı 1 le övünmesi göz boyamaktan başka bir şey değildir.yaşananların hemen ardından davos fatihi diye ortalığı inletenlerse kraldan çok kralcıdır.

(bkz: 29 mart 2009 yerel secimleri)
abdurrezzak bin reloaded
diğer devletlerin varlığı neredeyse dudağından çıkacak bir cümleye bağlı olan ii. mehmet kadar fatih ünvanını hak ettiği tartışılır ama onun torunu olduğunu kanıtlamıştır. değişen ne peki; değişen dünyanın türkiyeye bakışıdır.ülkesinin zayıflıklarını ön plana çıkarıp gücünü yoksayanlar için ise yanlış görülüyor bu tavır ama buna çok önceden ihtiyacımız vardı yine de hiçbir şey için geç değil.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol