toplum içerisinde sakız çiğneyen erkek

independence
keskin bir ni$anci tarafindan, bir binanin cati katindan $ak diye agzindan yuzunden vurulmasi gereken erkektir. toplum icinde sakiz cigneyen kadinlar bir nebze ho$ gorulebilir, zira kadindir onlar, ne yapsa yeridir, $imariklikta kadinlarda ho$ gorulur, ukalalik da, pot kirmak da. ama erkek dedigin biraz agir olmali ya, bu nedir boyle cak cak herkesin icerisinde sakiz cignemek.

aslinda super bir fikrim var benim. nasil ki tekel bayilerinde marketlerde falan 18 ya$ alti bireylere alkollu icki ve sigara satmak yasak(aslinda ben 16 yasindaki lokantacinin ciragini yolluyorum paso alip geliyor sigaralarimi, kimse sallamiyor bu yasagi ya neyse.) 18 ya$ ustu insanlara da sakiz satmak yasaklanmali. benim ruh sagligimi, akil sagligimi ve sinir sistemimi kimsenin igrenc bir $ekilde sakiz cigneyerek riske atmaya hakki yok.

pis doverim valla.
independence
her gordugumde agzini yuzunu kirasim gelen erkektir kendisi. sakiz ne lan, hadi gectim sakiz ne kismini, erkek adamin milletin icerisinde sakiz cignemesi ne oyle cak cak? vallahi kafa atarim bak, sonra duymadim gormedim bilmiyordum olmasin.
independence
toplum icerisinde sakiz cigneyerek agiz kokusu gidermeye alternatif milyon ayri oneri getirebilirim herkese, her biri de sakiz cignemek kadar sakil duruma du$mekten daha evladir. naneli ya da muhtelif arolmali $ekerler var, rocco mudur nedir. alirsin ondan atarsin bir tane agzina, sakiz gibi di$lerine de zarar vermez, agzinda olu$abilecek tum bakterilere de sava$ acar ve kimse de farkina varmaz. en basit ornek bu. yeterki amac agiz kokusunu gecirmek olsun, di$ini fircalasan bile kafidir misal.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol