sevdigi yemeği sona saklayan insan modeli

orqn
şöyledir;örneğin açık büfeden tabağına doldurduğu yiyecekler arasında en bayıldığı,en sevdiği yemeğe hiç dokunmaz.önce diğerlerini bitirir sonra onu yer.daha küçük düşünürsek,mesela ekmek arası bir şeyler atıştırırken sandviçin en güzel tarafını en son ısırır.

kötü tarafları da vardır tabi bu huyun.bir bisküvi tabağından bir şeyler atıştırırken her zamanki gibi en sevdiği bisküviye hiç dokunmaz,sona saklar onu.tam mutlu sona yaklaşmışken yolunu şaşırmış,kendini bilmez bir arkadaş/kardeş gelir yer o bisküviyi.işte an çok kötüdür.en çok yemek istediği şeyi yiyemediği gibi daha önce yedikleri de burnundan gelir.
elma sekeriiii
valla bana ters olan insan modelidir.


zira bu tip insanlar kendilerine göre cekici ve guzel olan yemek turuyle flört ederler. tabakta öööyle manyak a$ıklar gibi bakı$ıp dururlar, biri orda öylece o $uh haliyle yenmeyi beklerken digeri de agzı sulana sulana onu yemek için arzu içerisinde dola$ır durur.

bu ne lan böyle aramıza daglar girdi ferhatla $irinin hikayesi gibi. seni cok seviyorum ama beklemen lazım!


en sevdigim hangisiyse ondan ba$larım. manyak mıyım ulan ben, karnımı digerleriyle doyurduktan sonra nerde kalmı$ o güzelim yemegin $uhlugu cekiciligi agız sulandırma efekti...
önce onu yerim ki damak zevkim tavana vursun, sonra digerleriyle devam edeyim, ilk yedigim yemek hakkında da "tadı damagımda kaldı be!" diyebileyim.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol