19 ocak 2009 odtü de cikan olaylar

independence
odtu’lu iki ogrencinin resimlerinin cekildigini farketmesi uzerine cikan olaylar zinciri. ogrenciler resimleri ceken ki$inin yanina gidip kim oldugunu sorarlar, resimleri ceken ki$i yemekhane de gorevli oldugunu soyler, yemekhanecilerle yuzle$tirilen ki$inin kimliginin sahte oldugu ortaya cikinca da;

(bkz: olaylar geli$ir)

not: resimleri ceken birek jitem mensubuymu$.

http://tinyurl.com/86nxob
esrakesh
olaylar şu şekilde cereyan etmiş:

öğrencilerin fotograflarını cekildigini farkeden bir hoca öğrencileri uyarıyor ve öğrenciler sahsın yanına gidip neden fotograf cektigini sorup kimlik istiyorlar. gorevli oldugunu iddia eden sahsın yemekhane gorevlileriyle yuzlestirilmesi sonucu yalanı ortaya cıkınca öğrenciler şahsa müdahale ederek yemekhanenin şef odasına götürüyorlar ve orda sahsın telefonu inceleniyor ve telefonda odtu ogrencılerine ait cok sayıda resim bulunuyor. bu resimlerde afis asan ya da cesitli goruslere ait standlarda duran öğrenciler var tabi. ayrıca sahsın telefonunda son atılan mesajlarda da "yemekhanede masa açmışlar dediniz ben geldim siz nerdesiniz" diye bir mesaj yazılı. tabi bu arada şahsın jandarmayı arayıp beni kurtarın diye yardım istemesi üzerine odtu jandarması olaya mudahale etmek istiyor lakin öğrenciler jandarmanın yemekhaneye girmesine engel oluyor. olaylar rektorluğun oraya girmesiyle cözülmüs olup, jandarma şahıs hakkında tutanak tutmuştur. bu arada sahsın üzerinde adına duzenlenmiş bir ato kimliği bulunmakla beraber sahıs kimlikteki resmine benzememekte ve kimlikte 1956 dogumlu yazmasına ragmen daha genc gorunmekteymiş.

bunlar gorgu tanıgı odtu öğrencilerinin ifadelerinden bazıları olup ifadelerin tutarlılığın karsın sahsın kimligindeki celişkiler hala kafaları karıştırmaktadır.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol