youjizz com

independence
bir arkada$imin "sakin bu siteye girme!" $eklindeki uyarisi sonucunda meraklanarak girdigim bir internet sitesi. hakliymi$ girme demekte, girme sen de sakin ola ki. yasaklar insani daha da meraklandirir deme arkada$im, girme.

<+18>http://www.youjizz.com </18>

bak tiklama diyorum!
independence
guzel bir belgesel sitesi. dunyadaki kadinlari ve o kadinlarin kar$i cins ile olan ili$kilerini konu aliyor. ureme donemindeki kadinlarin hal ve hareketlerini son derece net bir $ekilde inceleyip izleyiciye sunuyor. bilim adina bu denli faydali bir sitenin turkiye’de neden yasaklandigini hala anlayabilmi$ degilim. bilime bu kadar du$man olunmaz ki.
independence
bir arkada$imin soyledigine gore son gunlerde tum videolar bir yava$ aciliyor, hep donmalar ya$aniyormu$. hani kendim girip bakmi$ olsam bu bilgiyi teyit ederdim ama benim hic i$im olmaz ya oyle sitelerle, o sebeple arkada$ soylemlerine kaldik biz de.
independence
tasarim degi$tirmi$ler ama artik kimi videolar acilmiyor. birilerinin kendilerini bu konuda uyarmasi lazim. soyleyeyim de bu siteye giren arkada$lar uyarsin, ben hic girmiyorum bu siteye, sevmiyorum oyle ciplak ciplak insanlarin birbirlerine bir $eyler yapmalarini. pis $eyler bunlar. allah belalarini versin, carpilicaz sirf bunlar yuzunden. ama videolar acilmiyor bu ayri bir not.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol