markafoni

0 /
sipsirin
"sevdiginiz markalar, size özel fırsatlar" sloganı ile üye olmadan giriş yapılamayan, üye olan arkadaşlarınızın referansları ile üyelik kabul eden özel alışveriş sitesi.
www.markafoni.com/
esrakesh
size referans maili atacak kimse yoksa ve facebook üyesiyseniz, facebooktaki markafoninin eklentisi sayesinde siteye davet maili alabilirsiniz.
independence
gunde en az 7 tane davetiyesi gelen sistem. hayir internetten en buyuk ali$veri$i domain almak olan bir insana bu israr niye. yemegimi bile internet uzerinden degilde telefonla soylemeyi tercih eden geri kafali birisiyim, bu besbelli. daha ne diye bu israr hey allahim.

edit: ya o degil de, fiyatlari kontrol ettim $imdi, harbi cok ucuz. o markalar eger orjinalse cidden cok ucuz fiyatlar.
independence
vay arkada$, nefes almaksizin mail yolluyorlar ya.

$uradan iptal edebilirsiniz bu hizmeti;

http://www.markafoni.com/me/profile/

kampanyalardan falan haberdar olmak istiyorum bolumundeki centigi kaldirin yeterli.
bir garip muamma
markaları gerçekten uygun fiyata almayı sağlayan ama denemeden alındığı için her internet alışverişi gibi risk teşkil eden alışveriş sitesi.
mad
gayet makul fiyata ürünleri satıyor. taksit miktarı arttıkça da cüzi bi’miktar fiyat artışı oluyor. lakin teslimat konusundaki tek sıkıntı gereğinden fazla müşteriyi bekletiyor. 7 gün - yazıyla bi’hafta - oldu hala kargoya teslim edilmemiş gözüküyor. ayık olsunlar, ayıp olmasın.
esrakesh
ürünlerini kampayna bitiminden sonra 7 iş günü içinde teslim edeceğini iddia eden özel alışveriş sitesi.

lakin benim ballılığımdan mıdır nedir ben ne zaman sipariş versem en geç 3 gün içinde elimde olmuştur.
rumuz pilis tiray egen
kısa erkek manken kullanıyorlar dolayısı ile insan kıllanıyor ulan bu model çok mu uzun diye. ayrıca fiyatları da çok kabarık. trendyol çok daha uygun fiyata çok daha iyi ürünler sunuyor. tek güzelliği gelecek markaları önceden haber vermesi. bak bu trendyol’da yok işte.
esrakesh
benzerlerinden daha tecrübeli olmasından olsa gerek müşteri hizmetleri çok ilgili. sorularınızı cevaplamada, sipariş iptalinde vs. çok hızlılar.
orqn
internette görüp astın aldığınız şeylerle evinize gelenlerin alakası yokmuş. ayrıca piyasada 60 tl olan bir şeyi sanki 90 tl ymiş de 60 a inmiş gibi sunuyormuş. şahsen bir kere olsun kullanmışlığım yok. duyduğum şeyler bunlar.
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol