demet tuncer

independence
cocuklar duymasin dizisinde ismail ile haluk karakterlerinin mudurnu canlandiran kizil sacli dilber.cok ba$arili bir tiyatrocu oldugu su goturmez bir gercek fakat ayni zamanda cok guzel sesli bir bayan oldugunu da bugunku zaga`dan ogrendik.sex bomb isimli $arkiyi soylerken eminim ki pek cok erkek izleyicinin kalbinde bomba etkisi yaratti.
bloody mary
çocuklar duymasın’ın mary si.aşk her yaşta oyununundaki oyunculuğunu izledikten sonra içimde kendisine tapınma isteği doğmuştur birden,başarılı bir oyuncu.tiz seslidir.ama sesini çok iyi kullanır,dinlemesi de izlemesi kadar keyiflidir,severek izliyoruz,dinliyoruz..
angelus
sabah sabah tv.de klibine rastlanmış olan kişidir. o mu değil mi diye uykulu gözlerle bir süre iç hesaplaşma yaşanmıştır. ta ki şarkı bitip te klibin sonunda ismini görene kadar. o saatten sonra anlaşılmıştır ki kendisi ismini şimdi hatırlayamadığım bir muhterem ile düet yapmaktadır. hayırlısı olsun.
ed nh
şimdilerde bak kim sans ediyor adlı yarışmada sanırım saçlarının rengide siyah olmuş ayrıca.. spiker demet tuncer diyene kadar kim olduğunu anlama ihtimalim dahi yoktu...

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol