oturduğu yerden dünyayı kurtaran facebook gençliği

esrakesh
efendim malumunuz facebook ve benzeri oluşumlarda çeşitli gruplar kuran ve o gruplarda neşeli günler filmindeki ziya gibi boş atıp dolu tutan bir guruh peyda olmuştur. bunlar bir tıkla dünyaya barışı getireceklerine, tüm haksızlıklara son vereceklerine inanıp gruplar kurup insanları davet ederken öte yandan da onu bunu pokelayıp, çete savaşları falan derken tüm nimetlerinden yararlanırken facebookun..

lakin unutulmamalıdır ki oturduğu yerden başarıya ulaşan tek varlık tavuktur ey ahali.sanal dünyamızda yerimizden kalkmadan, elimizi bir taşın altına koymadan sadece boykotla ya da kahrolsun diyip lanet okumakla çözülmüyor işler maalesef. eger tersi olsaydı facebook ta yer alan zilyon tane kahrolsun pkk temalı gruplardan biri bi yaraya merhem olurdu. ya da küresel ısınmıyor olurduk artık.
ilseyim
her bir halta gruplar açan, bu sayede seslerini duyuracaklarını sanan, gruplarına katılmayı reddedince sizi vatan haini ilan eden gençler. vicdan rahatlatmaya çalıştıklarını düşünüyorum.
-sen bu ülke için ne yaptın?
-facebookta grup açtım, bak bu kadar kişi katıldı.
-eee?
-öyle işte, bana söylüyorsun da sen ne yaptın?
-bir şey yapmadım ama senden daha az şey yapmış değilim
atacamadesert
özürdiliyorum.com gibi siteler kuran modelleri de vardı bunların.

bir siteye gir tıkla: "atamseniseviyorum.com" "süheylasanabayılıyorum.com" "ahmet
abiborcununezamanvercenlan.com" şeklinde dileğini isteğini belirt. en çok tıklanan birinci olsun. sen de meseleni çöz.
que significa
bir milyon kişi olalım,herkes görsün (oha!).akşam başını yastığa koyduğu zaman vatanı,yeşili,kutuplardaki soyu tükenen hayvanları kurtardığını düşünen gençlerdir.halbuki onlara eğlenceli gelebilecek alternatif gruplar var.mesela,"facebook’ta kimler resmine bakıp mastürbasyon yapmış".

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol