yasadigin yerdeki yahudileri mutlaka rahatsız et

independence
az once elime ula$an bir mailin icerigini anlatan cumle. esasen tam olarak $u $ekilde;

"insanim diyorsan yaşadigin her neresiyse orada yaşayan yahudileri mutlaka rahatsiz etmelisin."

yani bunu kaleme alan ki$i diyor ki, eger bir hayvanogluhayvan olmaz ve cevrende ya$ayan yahudileri rahatsiz etmezsen, sen insan degilsin, yikil gozumuzun onunden.

israil’in gazze’ye yaptiklarini kinadigimiz $u gunlerde ne de guzel bir temenni olmu$ bu. her israil vatanda$ini, her yahudiyi nifak tohumu olarak goren bir zihniyetin zehirli du$unceleri yansimi$ ekranlara, ne yazik. i$te bu ve benzeri durumlar cehaletin insani duygulari yok ettigi belli ba$li anlardir.

"cevrende bulunan yahudileri rahatsiz et ki insanim diyebilesin."

lan bunu hangi din, hangi mezhep, hangi akil fikir kabul edebilir, makul kar$ilayabilir. bir insani sirf yahudi oldugu icin toplumdan di$lamak, hatta daha kotusu rahatsizlik vermek kimin haddinedir, kimin insiyatifindedir bu durum. bu zihniyete sahip birey, benim nazarimda israil hukumetini olu$turan ve bu harekatlara karar veren her insandan daha le$ bir zihniyete, daha le$ bir kalbe sahiptir.

mailin tamami $u $ekilde;

-----------------------------------------*-------------------------------------

bu postayi tanidigin herkese gönder,zulme karşi oldugunu hiç değilse böyle göster

siyonist bir yahudi insan vucudundaki bir kanser hücresi gibidir.
yer yüzündeki her yahudi firma her yil karinin en az % 25ini israile gönderir.ve her filistinliye atilan kurşunda , yağdirilan bombalarda satin aldiğin yahudi mallarina / maddelerine ödediğin paralar var. müslüman olduğun iddiasindasin di mi yada en azindan insan oldugunu haykiriyorsun, ama ölen her gazzelinin katline nasil ortak oldugunu neden görmüyorsun.
şimdi yol ayrimindasin. yercihini yap!.
gerçekten insan misin? yoksa bir insan müsveddesi mi?

insanim diyorsan yaşadigin her neresiyse orada yaşayan yahudileri mutlaka rahatsiz etmelisin. çünkü ancak her nerede yaşiyorsa orada yahudiler rahatsiz edilirse filistindeki katliam durabilir ancak. dünyasi tatli olan yahidiler baski yapsin israile. ama sakin öldürme. siyonizmle işbirliğine giren ona yardimci olanlarin uyandirilmasi gerekir öncelikle.

-----------------------------------*-------------------------------------------

peheyy. her $eyden once turkceni sikeyim senin ben. lan saga sola insanlik dersi verecegine once ana dilini adam gibi kullanmayi ogren sen, sonra akil dagitirsin saga sola. maili ba$inda ne demi$ bu $ahis?

"bu postayi tanidigin herkese gönder,zulme karşi oldugunu hiç değilse böyle göster"

e allah belani versin senin, ben daha ne diyeyim. zulme kar$i oldugumu gosterebilmek adina bu maili listemde bulunan herkese yollayacakmi$im ki, bu maili kaleme alan kazmanin amacina istekli olarak hizmet edeyim. lan bu spam olayina bari $u gazze’de hayatini israil kur$unlari ile kaybeden insanlarin acilarini alet etmeseydin be.

ama bir yandan da eminim ki bu mail yuzbinlerce insana ula$acaktir, zira biz turkler klavye kar$isinda yapilan her turlu dangalak hassasliga son derece meyilliyizdir. daha gecenlerde birileri facebook’ta terore kar$i sanal bir ordu kuruyordu da biz bu tutumla ta$ak gecerken grubun uye sayisi 300 000 leri gecmi$ti.

bo$a dememi$ler ki okumak cehaleti alir e$eklik baki kalir diye. hatta bunu soyleyen ki$i yine insafli davranmi$. gunumuzde okumak cehaleti de almiyor, cehalet e$ekligin ekurisi olarak baki kaliyor.

aha dur, bak bak buldum o ba$ligi da;

(bkz: pkk ya karsi facebook ta kurulan ordu)


edit: bu sozde ordunun uye sayisi halen cogalmakta. son rakamlar $u $ekilde;

420.479 üye

vay babanin kemigine.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol