karşısindakıni uzmemek için sevmek

elma sekeriiii
biri cıkar gelir kapınıza, seni seviyorum ne olur sen de beni sev der.

durursunuz, eskiden arkada$ınız olan bu ki$inin size farklı bir gözle bakma ihtimalini alıp verirsiniz kafanızda. $a$arsınız. arkada$ım diye sarıldıgınız insanın içinde bamba$ka bir duygu ye$ermesine izin vermi$sinizdir.
"ne kadar aptalım!"

2. hayret verici $ey gelmi$tir, beni sev demektedir.

arkada$ olarak cok deger verdiginiz cancagınız gözleri dolu dolu onu ba$ka türlü sevmenizi beklemekte...


çok zor bir durumdur. aptalca ama zor. e bu aptalca duruma uyum saglayıp siz de aptalla$ırsanız, bunu merhamet meselesine döndürürseniz i$iniz ya$ demektir.

kırmamak adına tamam dersiniz, içiniz ezilir ben niye bunu yapıyorum diye söylenip durursunuz, ama bir kere aptallıga evet demi$seniz gerisi de çorap sökügü gibi gelir. ama sonunda ne olur? zorla sevmeye calı$ırsınız, $anslıysanız seversiniz ama daha fazlası olmayacak bir ili$ki türüdür bu. hastalıklıdır.

sonu mu? gözya$ı. ha bir de "ben ikimizi de bu aptallıga mahkum kıldıgım için kendimden nefret ediyorum!" cümlesi. evet öyle.


edit: ha bir de ilham için mitili’ye te$ekkürler.#837815
mitili
hem uzulmek hem de karsisindakini uzmekle son bulacaktir. yapmayin bunu. tatli bir dille bu isin olmayacagini soyleyin karsinizdakine. israr ediyorsa siktiri cekeceksiniz tabi. misal bi keresinde bi kiz geldi bana boyle seviyorum ayaklariyla. ben tabi ik mik ettim. bunda bi aglamalar, zirlamalar, duygu somuruleri falan. dedim ne zannettin sen beni ya? beni ne zannettin? sokmez bana bunlar baska kapiya guzelim dedim... tam dedim iste ben bunu, boyle bi garip aci hissettim burnumda. bi uyandim yerdeyim. yataktan dusmusum meger. o gunden beri cift kisilik yatakta yatiyorum.


ps: burnum saglam.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol