diri göğüs

mutant
her gördüğünüz diri göğüsü bu sınıfa almayın lütfen. gelişen teknoloji ile üretilen sütyenlerde kullanılan malzemeler sayesinde, ekstra destekleyici, toparlayıcı ve göğüsleri olduğundan daha büyük gösteren maximixer özellikli lanet olası ürünler piyasada çok miktarda bulunmaktadır. bu lanet ürünler sayesinde çok güzel ve diri sandığınız bir çift göğüsü gecenin ilerleyen saatlerinde sütyensiz halde görünce tüm hevesiniz ve iştahınız br anda sönebilir.
buradan tüm bayanlara sesleniyorum. bu tarz ürünler kullanıp bizim umutlarımızla, üç kuruşluk zevkimizle oynamayın lütfenn.
elma sekeriiii
yer çekimine eninde sonunda yenilen vücut bölümleridir.

gerçekten öyle. her genç kızda çok afedersiniz ama birer füze gibi hayatına ba$layan gögüsler zamanla a$agıya iner. bunun bir çok nedeni vardır...

a- ya$lanıyorsunuzdur.
b- 2. çocugu dogurmu$sunuzdur.
c- bir takım estetik müdahalelerin ardından, ay ben dogurucam çekilin modunda estetik müdahaleleri geri almı$sınızdır(silikonları çıkarttırmak).
d- sütyen kullanmıyorsunuzdur.
e- çocugunuzu çok fazla emzirmi$sinizdir.
f- ezelden beridir büyüktür gögüsleriniz, dogal olarak hep a$agıdadır.
g- ya$lanıyorsunuzdur.

eger yerden elma topluyor konumuna dü$mek istemiyorsanız,
sürekli sütyen takın, gögüsleriniz büyükse cerrahi müdahale ile küçültün; hem sırt agrısından kurtulursunuz hem de erken ya$ta karnınıza dü$en gögüslerden uzak kalırsınız. gögüs kremlerinizi eksik etmeyin, esneklik kazandırır. mümkünse çocuk dogurmayın; doguruyorsanız bile emzirmeyin. öögg senden igrenc anne olur demeyin;
bunları göze alıp da doguruyorsa bir hatun zaten o anne olmaya hazırdır, eli öpülecek kadındır.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol