the lord of the ring online

zotac
bir mmorpg için grafik konusunda aşmıştır. bir zamanlar paralı iken şimdilerde f2p statüsüne de müsade etmeye başlamış. bu sebepten ki, denenebilecek en kaliteli mmorpg oyunlardan birisi olmuştur. ciddi anlamda ortaçağ havasını solumanızı sağlar. mekanlar, karakterler vs. birebir aynı kitabıyla.
zotac
günden güne kalitesini arttırmaya devam eden oyun.
özellikle deed adı verilen görevler ile, oyuncularına sürekli tp denilen, oyun mağazasından eşya vs. almaya yarayan puanlar, dağıtmaktadır.
zotac
eğer kulaklık ile oynuyorsanız, kesinlikle tırsıp 3.5 atmaya hazır olun. mükemmel ortam sesleri var. misal gece ormanda ilerliyorsunuz, her yerde uluma sesleri, çıtırtılar, vs. derken bir den bir orc sürüsü üstünüze atlıyor. hebele hüblee hırrr kırrr sesleri eşliğinde odada bir an farklı bir koku algılıyorsunuz.
zotac
yakın zamanda gelen yamalar ile, dx11 desteğine ağırlık vermişler. grafikler vs. on numara olmuş eskiye nazaran. hem eski otantik ortamları, o havayı ve o hikayeleri bozmamak, hem de bunu günümüz teknolojisi ile güncel tutmak beceri ister. afferim onlara.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol