morali bozuk olan arkadaşı ile sevişen kiz

independence
yakin bir erkek arkada$inin morali bozukken o arkada$inin moralini duzeltebilmek icin kendisi ile sevi$en kizdir burada kastedilen ki$i. ruhundaki motorluktan mi kaynaklidir bu seks seansi yoksa kiz ultra salak midir henuz tespit edilebilmi$ degil. isvicreli bilimadamlari konu uzerine tum mesailerini harcamaktalar.

nilay ile ercument ba$ba$a kaldiklari bir ortamda dertlerini payla$maktadirlar. ercument o gun her zamankinden daha sessiz ve somurtkandir. nilay ercument’in bu durumuna bir anlam verememektedir ve sorar;

ercument, neler oluyor? bugun her zamankinden daha sessiz ve somurtkansin. gotune bir $ey mi kacti?

ercument ise nilay’in en yakin arkada$larindan birisi olmasi sebebi ile aralarindaki samimiyete guvenmekte ve derdini nilay ile payla$makta herhangi bir sakinca gormemektedir;

nilay, cok moralim bozuk bildigin gibi degil. bizim ku$ var ya:(

nilay ercumentin odasinda besledigi muhabbet ku$undan bahsettigini zannetmektedir.

aa senin muhabbet ku$un canisi mi ercu? ne olmu$ ki ona? kacti mi yoksa?

ercument zaten dertlerin en babasina kapilmi$tir, nilayin bu denyolununa cok fazla tahammul gosteremez.

nilay. kizim aklini fikrini sikeyim senin lan ben. ne canisi si, ne muhabbeti. bizim ku$ diyorum, kalkmiyor diyorum, otmuyor diyorum, canli cenazeden beter oldum diyorum, sen hala muhabbettesin canisindasin. zaten o ku$a da canisi ismini takanin da aklini sikeyim ben. ne ulan bu ku$ benim mi ibrahim erkal’in mi belli degil.

nilay’in jeton en sonunda du$mu$tur. motorlarin ve mallarin $ahi, padi$ahi niteligindeki nilay en yakin arkada$larindan olan ercument’in bu sikintisini gidermenin yollarini aramaktadir. ne de olsa ercument kendisinin her derdini payla$abilecegi en yakin arkada$larindan birisidir.

cok uzuldum ercument. $imdi hicbir kiz bakmaz da sana. hele bir de sagdan soldan duyulursa bu var ya, bittin olm sen. buna bir care bulmaliyiz bir an once.

der ve elini ercument’in pantolonunun onune atarak elini usulca orada gezdirmeye ba$lar.

nilay’in ilk salakligi degildir bu. hatta bu salakligi o kadar cok yapmaktadir ki, yakin cevresindeki arkada$im dedigi insanlarin pek cogu benzer sebeplerle nilay’i defalarca bafillemi$lerdir. nilay’in bu ozelligini i$iten tum arkada$lari bir $ekilde nilay’la yalniz kalmak ve nilay’a cok dertli gozukebilmek icin turlu planlar yapmaktadirlar. daha uc gun once yine nilay’in sozde en yakin erkek arkada$larindan birisi, annesinin porselen yemek takimindaki servis tabagini yere du$urup kirdigi icin intihar giri$iminde bulunmu$ ve nilay’da arkada$inin bu kederli gununde yaninda olabilmek icin ami gotu dagittirmi$tir.

entrynin ana fikri: toplumda nilay ve turevi kizlarin azligi nedeni ile erkeklerin dertleri buyumekte ve bu durum sosyal anlamda toplumumuzda derin ve onarilamaz yaralara sebebiyet vermektedir.

ya$asin nilaylar!

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol