ferhat gocer ile biri bana gelsin

nick nicki nickince
show tvde başlayacak olan yeni programmış.

ismi irdelersek, programın ne olacağı hakkında çıkarılabileceği kadarıyla üç ihtimal var. ihtimallerin her biri de bir diğeri kadar mümkün, bir o kadar da korkutucu. peki bu ihtimaller nedir? nick nicki nickince sizin için inceledi.

1. sarı sıcak: ferhat göçer sarı sıcak’a gırnatacı’sız devam edecek.

2. su gibi: son zamanların amca ve teyze evlendirme programları modasının bir dişlisi olarak, ferhat göçer de bu modaya alet olmuş ve edilmiştir; zaten doğulu yüz yapısıyla evimizin "bizden" bir parçası olan ferhat göçer gündüz saatlerinde nikah şahitliği yapmaya başlayacaktır.

3. film gibi: ferhat göçer birinin gelmesini beklediği göre, ailemizin çocuğu ferhat yanına teyzelerimizi halalarımızı alarak, zamanında sinan çetinin yaptığı ayrıları buluşturma formatında bir program yapacak olabilir.

evet. bahisler açıldı, bekliyoruz sayın bilgiçler. bu programın nasıl bir şey olacağını, iştahla bekliyoruz.
nick nicki nickince
aynı zamanda ferhat göçer doktor olduğu zamanlarda çalıştığı hastanenin başhekiminin kullandığı tepkidir.
ferhat göçer çok başarılı bir cerrah olduğundan onu çağırması gereken başhekim, istediği iş için iki kişi gerektiği zaman, ferhat’ın yanında kim olursa olsun, ferhat kadar değerli olmayacağını ve önemli olanın ferhat olduğunu idrak edip diğerinin önemsiz olduğunu düşündüğü için diğerine "biri" diye hitap etmesi gerektiğini düşünür ve repliğini atar:
"ferhat göçer ile biri bana gelsin".

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol