25 kasım 2008 fenerbahçe porto maçı

independence
19. dakikada porto’nun attigi gol ile $u anda fenerbahce portp kar$isinda 0-1 maglup durumda. ama fenerbahce ayni $ekilde oynamayi surdururse alir bu maci.
eldrun
kazım’ın bir dakika boyunca elinin hava kalması ve pas atılmaması durumunda porto defansı yardım elini uzatıp kazıma topu kazandırmış, kazım güzel bir haraketle topu önüne alıp tek başına ilerlerken golün olacağı içime doğmuştu zaten. yetenek güzeli kazım’ın çok sert şutunda top defansa çarpıp akula vuruşuna dönüşmüş cidden güzel bir gol olmuştur.

hagi’nin bir golu vardı böyle defansa çarpıp ilginç bir inişe geçen.
eldrun
ikinci yarı itibariyle maçı izliyorum da porto 2 gol attıysa fenerin mallığından atmıştır heralde. yoksa portonun ahım şahım bir futbolu yok, fenerde topu her alan kaleye kadar sokulabiliyor ama fener işte naparsın. fener biraz düzgün oynasa maçı rahat alır bu dakikadan sonra bile. ama sorun fenerin düzgün oynayıp oynayamayacağında işte.
eldrun
spiker 10dk önce ceza sahasında "kazım gel dedi volkan gitmedi, edu gel dedi volkan yine gitmedi hulk gelicekti hulk" diye bir şey söylemiştide ne olduğunu anlamamıştım, şaşırmıştım ama şimdi portoda çıkan oyuncunun adının hulk olduğunu görünce kafa bastı. neyse hulk’u oyundan aldılar.
eldrun
porto’nun kalecisinin amerikan filmlerinde new york’un arka sokaklarında çöplerin arasında içki içen adamlara benzemesi maçın unutulmazları arasında yer alacağa benziyor.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol