cemal hünal

mouscronoise
uçuk kaçık bir ailenin bir o kadar uçuk kaçık çocuğu.hiperaktif teşhisi koyulan birçok çocuğa bu adama verilen şans verilseymiş ne cevherler çıkarmış dedirten ,st.benoit’yı lise 2’de yarım bırakıp ,biraz adam olsun diye prens charles’ın okulu olan gordonstoun’a yollanan ,sınıfın 1800’lerden kalma kara tahtasını yağlı boyayla beyaza boyayan ,at binmeyi sevişmeye tercih ettiğini belirten zat-ı cool muhterem .
independence
eger yanilmiyorsam $u siralar turkcell 3g reklaminda oynuyor tv de. kivircik kabarik sacli halini begenmedim ama. eger o dedigim ki$i de o degilse ben dunyanin en yanilan insan evladiyim demektir.
esrakesh
2 mayıs cumartesi günü zekeriyaköy atlı spor kulübü’nde bir at tarafından başına darbe almış ve yüz kemikleri kırılmıştır.
rumuz pilis tiray egen
ya bu adam hep beni ters köşe yapıyor arkadaş. oyunculuğu bi yana kişiliği, insanlığı, adamlığı bir başka güzel kardeşim. bakın bi de şarkı söylemiş ya.

http://fizy.com/#s/18nx8m
goshenit
istanbul beyfendilerinden tamam, ayrıca içerisinde kültür canavarı yatıyor buna da tamam ama bu kızlarımız neresini beğeniyorlar anlayamıyorum.

neyse,

kendileri bugün evleniyormuş. e hayırlısı olsun bari.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol