sbarro

esrakesh
gercek italyan lezzeti. bugune kadar yediginiz pizzaların tadını unutturacak bir tada sahiptir pizzaları. ayrıca dilimleri de hayvani büyüklükte olup 1 dilimi ile gayet tıka basa doyabilirsiniz. istanbul ve ankarada nerdeyse her alışveriş merkezinde subeleri bulunmaktadır.
orqn
pizza olayında çıtayı en tepeye dikmişler. ben bunu bilir bunu söylerim.

ayrıca 10.50 liraya şöyle bir menü satıyorlar; pizza+salata+makarna( ya da başka bir şey )+ kaşarlı sosisli dürüm+ içecek.

araştırmalarıma göre şu anda bütün fast foodlar arasında en büyük doyuruculuk/fiyat oranına sahip menü bu. ısrarla tavsiye ediyorum.
esrakesh
orta boy menüsünde bulunan orta boy pizza + 2 içeçek ile 2 kişinin en ucuza doyabileceği mekandır. acı sosları şahanedir, personelleri pek bi iyidir.daha önce de belirttiğim gibi ankaradaki her avmde vardır nerdeyse, iyi ki de vardır.

dipnot: öğrenci değilim.
nickten yana sansim yok
#987928

bana bir orta boy pizza ile doyabilecek iki öğrenci gösterin ben de onlara o menüden iki tane alayım. ikincisini acıkınca yerler.

yok yedik o menüden arkadaşla. sonra eve gittik. iki yarım ekmeğin arasına ketçap sürdük yedik. gururumuzla oynadılar lan. sırf protesto amaçlı 3 gün pizza yemedim ben. gururlu adamım lan ben.
tasarimharikasi
bugün ankara ziya gökalptekine gittim. geçen yazdığınız vurucu entrylerden cesaretimi topladım. orta boy mantarlı pizza menüye dadandım gider gitmez. allahım o ne güzellik, o acı sosun boğazımdan geçişi... şiir gibi lan. personeli de gayet güleryüzlü. sevimli bi mekan.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol