rockcuyazar

rockcucocuk
ben buna dedim bu nicki yazma diye ama dinlemedi.cok sempatik ve de cok insancıl bir insandır kendisi.sözlüğe büyük katkılarının olacağını düşünüyorum.kendisine ilk hoşgeldini tarafımdan iletiyorum.
rockcucocuk
bitanecik dostum. liseyi beraber hergün asmaktan asla yılmayız.edebiyat aşığı,özdemir asaf delisi.karşılıksız sevebilen müthiş bir aşık.
independence
kendisine daha fazla tahammul gosterilemedi, kendisi de yazdiklari da artik sozlukte degil. sonrasinda denedigi 4 uyelik giri$imi de savunma mekanizmalarimiz tarafindan engellendi cok $ukur.
angelus
sözlük yazarlığı konusundaki azminin binde biri şahsımda olsaydı eğer cambridge üniversitesi ne dekan olurdum.
independence
halen daha inatla yazar olmaya cali$iyor ama eski adetlerinden de vazgecmemi$. gooogl’a giriyor, devrim kelimesini aratiyor, kar$isina cikan ilk forumda yazanlari alip sozluge aktariyor. yetinmiyor bu sefer de kapitalizm diye aratiyor, kar$isina cikan ilk forumda yazanlari alip copy paste ediyor sozluge aktariyor, yetinmiyor fa$izm $eklinde aratip ayni i$lemleri uyguluyor ve bunu hic bikmaksizin yapiyor.

sanirim bu seferki cali$masi ile birlikte sozluge uye olma cali$masi 9 ya da 10 u buldu. delirmi$ olma ihtimali uzerinde duruyorum kendisinin.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol