21 ekim 2008 fenerbahçe arsenal maçı

theenemiest
haydi fener, haydi kadikoy, gun sizin gununuz, goller de sizin golleriniz olsun. bir besiktasli olarak, yedigimiz 8 le dalga gecmenize ragmen gecen sene avrupada oldugu gibi bu sene de ekran karsisindayim, fenerliyim bugun(fark yersen elimden kurtulamazsın fener, o ayrı)....
fistikli domelyan
sene başında ilk 4ü hedefleyen yönetimin grupta 4. olarak başı tutacağı zincirin 3. halkası ama yılmıyoruz önümüzdeki maçlara bakıyoruz
hem en azından 1 puan alındı bir daha sıfır çekme rezilliği olmayacak
eldrun
arsenal’in en ufak zorlanma belirtisi göstermeden al gülüm ver gülüm konulu oyunun sonunda bazı insanların fenerbahçe o kadar gol pozisyonuna girdi şansı yoktu gol atamadı yoksa berabere bile bitebilirdi diye kendilerini avuttukları ya da daha çok kandırdıklarını görüyorum. arsenal işi sıkıya alsa goller de çok daha fazla olurdu. yine de arsenal’in üç eksiği sayesinde rıdvan dilmen’in önceden de söylediği gibi fenerbahçe tehlikeli pozisyonlar bulabildi, değerlendiremedi.

guizanın kaleci ile karşı karşıya kaldığı pozisyonlara değinmek gerekirse; karşı karşıya kalınan her pozisyonda yere çömelip bacak arası kapayan bir kalecinin üstünden topu aşırtmak ya da bir feyk atıp boş kaleye topu yollamak gibi daha kolay haraketler varken guiza’nın bacak arası kapalı kaleciye her seferinde beşlik atmaya çalışması izleyenlere deja vu üstüne deja vu yaşatmıştır.

guiza’nın iç sesi: kaleci aslında yok ama bir güç var.
angelus
maçın böyle olacağı belliydi, hani sanmıyorum ki kimse fenerbahçe nin galibiyetini beklemiyordu. lakin şu maçta aklımda kalan tek soru burak yılmaz denilen elemanın ne vasıfla colin kazim richards a kesik atıp kadroya girdiğidir. başka bir sorun yok şahsım adına. evet.
veron4
geçen yıl şampiyonlar liginde geldikleri noktanın tamamen tesadüf olduğunun kanıtıdır. istanbul takımları kendi liglerinde büyüktür.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol