sevda karababa

independence
bugun kendisine ilk defa denk geldim, o da disko krali isimli programda. hatta okan bayulgen kendisine defalarca sevda dedi ancak soyismini soylemeyince bilemedim kim oldugunu. daha oncesinde illaki soylemi$tir en azindan studyoya davet ederken ama ben o kismi kacirmi$im. sonra $arki soylemeye kalkti, $arkinin sozlerini google’dan arattirdim da en sonunda buldum soyismini.

ele$tirilerimden once belirtmem lazim ki sesini begendim. nilufer’i cagri$tirdi bana, nilufer’in sesini cok begendigim icin bu kadinin da sesini begendim.

ama hepsi bu;

okan bayulgen tum programlarinda oldugu gibi hazirda bulunan $arkilardan bir kacini dinletti stutyodaki insanlara, ki bu ki$iler serdar ortac, hande yener, ismail yk ve tarkan di. her dinledigi $arkinin soyleyenine "ay ben ona sanatci demem", "ya boyle $arki mi olur $arkici mi olur", "hayir ben ona da $arkici demem" turu yaki$tirmalarda bulundu.

ee arkada$im, sen kimsin peki? ya ben ki cok okuyan cok ara$tiran, hemen hemen her konuda iyi ya da kotu minik de olsa fikri olan bir adamim, e ben seni ilk defa gordum ve duydum be karde$im. hande yener’i ben de sevmem cunku dinlemi$ligim vardir ve bu sebeple de hakkinda fikir yurutebilirim. serdar ortac desen cok tarzim degildir ve bu sebeple de dinlemem kendisini ama bu i$ini iyi yapmadigi anlamini ta$imaz. ismail yk’ya hic deginmeyecegim ama tarkan dedigin zaman feci takdir ederim ve hatta bayilirim kendisine. ama senin hakkinda zerre fikrim yoktu mesela buna ragmen sirf kendini bir bok sanman sebebi ile daha sesini bile dinlemeden senin hakkinda fikir sahibi oldum, hic sevmedim seni, zerre isinamadim. oysa bak daha sonradan sesini dinledim sesini begendim, ama artik dunyanin en muhte$em sesi olsan benim icin sevmedigim bir insansin sen zira daha hicbir $eyken bir $eyler olabilmi$ bireyler icin demedigini birakmadin. bu ne burnu buyukluktur, bu ne kendini bilmezliktir hic anlamadim.

sevda karababa benim gozumde sesi guzel kendisi sifir bir insandir. ha kimi ne derece baglar bu durum onu bilmiyorum, zerre de ilgilenmiyorum.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol