pizza bulls

independence
pizzalarinin domino s’tan cok daha iyi olduguna dair soylentiler i$ittim, evimin tam kar$isinda mevcut bir tane, en kisa zamanda deneyip izlenimlerimi aktaririm buraya. ayrica 03 e kadar acik olmalari ve 2. pizzanin her halukarda bedava olmasi buyuk avantaj, hem kendileri icin hem mu$terileri icin.
independence
pizzalari fena degil ama oyle "of arkada$ dun bir pizza yedim var ya" $eklinde anlatilabilecek $ekilde de degil. gerci ben o tatta hicbir pizza yemedim bu ya$ima kadar, belki ondandir bu begenisizligim. dominos’un pizzalarindan daha guzel ama bu net. 30 dakika siniri bu i$letmede de var, pizza 30 dakika icerisinde kapinizda oluyor. fiyatlari cok iyi, o lezzete bu fiyat orantilamasini yaparsak her pizzacidan bir kac adim one geciyor firma. dolayisi ile tercih edilebilir.

edit: ihtiyac halinde cekmekoy subesinin adres ve telefonlari su sekilde;

çekmeköy (madenler) tel: (0216) 3147000
adres: necip fazıl mah. alemdağ cad. no:914/d çekmeköy (madenler)
independence
$imdi buradan bir tane kucuk pizza siparisi veriyorsun, yanina bir tane de yine senin istedigin pizzadan gonderiyorlar, yanina bir tane de litrelik coca cola, fiyati 19,95 tl. iki kucuk pizza bir litre de koladan bahsediyorum. kaldi ki pizzalari da oldukca lezzetli.

simdi karsilastir sen bu fiyati diger pizzacilarla haydi.
civeng
8 numaralı entry’de yazmış olduğum talebi hemen altındaki 2 entry’de da yazan son kampanyalara istinaden tekrar hatırlatıyorum. saygılar.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol