tipini siktiğimin teröristleri

independence
$imdi neden boyle bir anda gaza geldim de boyle bir ba$lik actim hemen aciklayayim;

bugun 8 ekim 2008 polis okulu aracina saldiri olayi ile alakali diyarbakir’da yakalanan ve suclarini itiraf eden teroristlere tatbikat yaptiriliyordu, haberlerde izledim. adamlarin tiplerine baktim, kilik kiyafetlerine baktim, bizim polisimizi askerimizi $ehit edenler bunlar mi diye icim icimi yedi. hayir bir yandan $ehitlerimizin acilari var icimizde, bir diger yandan da bu $erefsizleri goruyoruz, bir de tiplerine bakiyoruz ki allah belanizi versin demek bile gelmiyor icimizden. sac sakal birbirine kari$mi$, ust ba$ virane, sefaletin vermi$ oldugu "kaybedecek bir $eyim yok ki nasil olsa amina koyim" du$uncesi ile her $eyi $akir $akir otup bir de tatbikat yerinde olani biteni anlatiyorlar polislere. ya cidden insan deliriyor, hayir takim elbiseli terorist falan da aradigim yok, hatta mumkunse hic terorist aradigim yok ama be $erefsiz oglu $erefsiz, hadi bir bok yedin bir eylem gercekle$tirdin, allah belani versin ulan bari ekrana cikarken elinle yuzunu falan ort, midemizi daha fazla bulandirma.

bu yuzden i$te gaza geldim ben, tipini siktiimin teroristleri dedim.

not: bireye kar$i bir hakaret olmamasi sebebi ile silinebilecek entryler kapsaminda da degil bu ba$lik ve entry.
steroid
orospuçocukluğunun vermiş olduğu bir gevşeme, bir rehavete sahip olduğunu düşündüğüm zaten sikilmiş tiplerdir.
çünkü dikkat ettim, bunlarınkine benzer bir kaşarlık, ifadesinde kalabalığın arasına bomba bırakıp patlamasını poğaça yiyerek seyrettiğini söyleyen teröristlerde de vardı.
malesef itirafçı olup yırtmasalar bile devlet baba senelerce bunları vergilerimizle hapiste beslemeye devam edecek.
insan bir kere gaza gelince evren paşa’nın beyanatlarından tut da punisher tarzı fantastik hayallere kadar uzanan türlü düşüncelere dalıp gidiyor.
ayrıca aynı haberi muhtemelen aynı kanalda izlerken birebir aynı yorumu yapmam sebebi ile jedi ın sağ ense kökünde de aynı izin olup olmadığını merak etmekteyim.
brahma
tipini değil kendisini sikeceksin canlı yayında sonra da bombayı ağzına koyup uzaktan patlatıcaksın ki üzerlerindeki rehaveti biraz atsınlar.ama işte sen bunların başına özel ada tahsis edip rahat rahat yaşatırsan adam korkmaz.her gece gotunden kan alınacak cinslerin gözü bir hapisle korkmaz maalesef. asamıyosanda,ölüm cezasını kaldırdıysanda her gece yatarken yaptıklarının cezasını çektiğini hissettireceksin.daha dünyada cehennemi görücekler.ama işte insan hakları bu cinsler içinde geçerli bir kavram tabi bize gelince.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol