dağınik oda

pariscombo
elinize gecen herseyi bir taraflara atmaniz ya da yigmaniz neticesinde,oda icinde kendinizi bile bulamama halidir.annenin tehditleri de bu durumla birlikte start alir.
beatrix
ne kadar daginik gorunse de dagitici $ahsiyetin bir cirpida her aradigini bulabilecegi, anneleri deh$ete du$uren ve toplandigi zaman " ya niye topladin bak hicbir $ey bulamiyorum" $eklindeki haykiri$lara sebebiyet veren oda cinsi.
ithilquessir
daginik oda yoktur, organize kaos vardir. bazi insanlarin hafizasi baska objelere refere ederek calisir. mesela rast gele firlatilmis gibi gozuken gitar pena’si aslinda calar saat, iki uc okul kitabi, mumlar ve halinin uzerindeki sarap lekesine gore stratejik olarak yerlestirilmistir.
anne gelip bu zinciri kirarsa bir seyi bulmak dns server olmadan interneti kullanmaya calismak gibi olur.
angelus
son derece izafi bir durumdur zira başkalarınca dağınık olarak tabir edilen oda esasında son derece derli toplu bir bölgedir sahibine göre. öyle ki o kitaplığın üstünde duran çorap teki, yatağın altında konuşlanmış olan t-shirt, giysi dolabına uzaktan yakından alakası olmayan bölgelerde yer edinmiş giysiler tamami ile o düzenin bir parçasıdır, "düzenleme" adı altında yapılacak tüm değişiklikler aslında düzensizliğin başlangıcı olacaktır.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol