bayi toplantısı

minorminorit
firmaların, bayilerini eğlendirmek, onlara vizyon kazandırmak ve firmanın açılımları ve yeni ufukları hakkında yepyeni bilgiler vermek amacıyla gerçekleştirdikleri toplantı türü.

kısaca, genellikle eşsiz yapılan, türkiye bıyık, kıl, ter, altın zincir, şovalye yüzük ve testosteron yoğunluğu ölçüm testi. antalya ve civarında olur.
independence
ibrahim tatlises’in katilimiyla konseptini eksiksiz tamamlayan toplantilar olur bunlar. once ho$ bir hatun cikar, kimi zaman oryantel falan da olur, finalde de ibrahim tatlises yakasini bagrini acarak turkulerini seslendirir, tum bayiler orgazm olur.
civeng
21 şubat'ta gösterime giren türk komedi filmi. başrollerinde güldür güldür'den onur buldu, çghb 1'den ibrahim büyükak ve büşra pekin, çghb 2'den safa sarı ve stand-up'çı doğu demirkol yer almaktadır.
filmi izlemiş birisi olarak şahsi düşüncem, bu kadrodan daha güzel ve komik bir film çıkabileceği yönünde ama yine de izlenmeyecek kadar kötü ya da komik olmayan bir film de değil. sıkmıyor yani. boş vaktiniz ve sinemaya verecek ekstra paranız varsa izleyebilirsiniz.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol