sevimlilik timsalı msn iletilerinden nefret etmek

independence
ya biliyorsundur sen de neden bahsettigimi. hani vardir ya illaki msn contact listinde birileri "ayla bugun bici yapicak hihihi", ya da ne bileyim "kezban bugun cok $eker:p", hic olmadi "merve gel agzima sic dedi ama gene de cok sevimliiiiiiiii" $eklinde iletileri olanlar var ya, hah onlardan bahsediyorum i$te.

ya arkada$ sen de biliyorsun ben de. esasen reel hayatinda sevimlilikle zerre alakan yok, ya gectim sevimliligi o gobekle o sivilcelerle o ba$parmagim boyutundaki yuzundeki cibanla bu iletiler nereye kadar? ya senin yerinde olsam "indy bugun mu kendimi yaksam yoksa yarin elektrikli testere ile $ahdamarimi mi kessem?" $eklinde iletiler yazarim illa ki yazilmasi gerekiyorsa. ya mecbur da degilsin ki ileti yazmaya, bakma sen msn’in sana "buraya ki$isel bir ileti yazin" $eklinde emirler verdigine. yazmassan msn parali olmuyor, icq’yu bilmiyorum ama.

yazma arkada$im yazma kezbanim yazma aylacim yazma mervecim. sevimlilikle sen cok uzak diyarlardan iki upuzak kom$usunuz, iletilerin bu gercegi degi$tiremez. insanlari salak yerine koyma. bak bana? koymu$um aslanlar gibi japonca iletimi msn’ime, okuyan da anlayamadigi icin yorum da yapamiyor. cin olacaksin bu devirde, kafani cali$tiracaksin. sevimlilik ayaklari ile kandirilacak devir coktan kapandi. birak bu i$leri.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol